SerRoberto Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam. Potrzebuję waszej pomocy... Przygotowuję samochód na przyciemnienie szyb i jestem zmuszony zdemontować tylną kamerę która jest przylepiona na taśmie. Jakby tego było mało przylepiec jest na pasku ogrzewania tylnej szyby... Czy ktoś z was mierzył się z takim tematem ??? Będę wdzięczny za pomoc e iż nie chciał bym uszkodzić ogrzewania tylnej szyby Pierwsze moje myśli to podgrzanie suszarką szyby z zewnątrz i włączenie ogrzewania tylnej szyby w celu rozpuszczenia kleju... Z góry dziękuję za cenne porady i sugestie.
Moderator Streat Opublikowano 29 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 tak jak piszesz podgrzac i spróbować oderwac delikatnie bo inaczej to uszkodzisz ogrzewanie
SerRoberto Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Właśnie tego najbardziej się boję żeby nie uszkodzić ogrzewania...
peciu Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @SerRoberto może żyłką, tak jak usuwa się emblematy
SerRoberto Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 W obecnej sytuacji warto spróbować wszystkiego....
D@ViD Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Spróbuj tak jak emblematy się usuwa, czyli żyłka i odcinasz
Lukaso Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 A jakbyś spróbował T&G jakoś tak zapodać żeby podciekło?
canta8 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Kup w markecie ŻEL do usuwania kleju z naklejek, tasm, weź strzykawkę i powoli nasączaj od góry taśmę w miejscu styku z szybą . Jak się odchyli trochę to dodawaj zelu. Potrwa trochę ,ale zejdzie bez problemów. sam tak robiłem. Dozowanie strzykawką jest bezpieczne, bo nałozysz tam,gdzie chcesz, bez chlapania. Potem umyjesz i juz
Rekomendowane odpowiedzi