Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 18 Listopada 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Fireball Pin Towel Jeden z naszych bestsellerów. Ręcznik przeznaczony do osuszania karoserii. Posiada skręcany splot, dzięki czemu jest niezwykle chłonny. Wysokiej jakości włókna sprawiają, że bardzo długo zachowuje swoje właściwości, nawet pomimo wielokrotnych prań. Wielu naszych klientów donosi, że służy im już rok, dwa, a nawet trzy lata! Macie jakieś pytania dotyczące tego ręcznika? Zapraszamy do dzielenia się swoimi wrażeniami 1
Bare Shine Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Kupilem niedawno w promocji, niestety zaciagnalem jedno wlokno przy osuszaniu ale no coz... pech. Wlasnie sie zastanawialem, czy rzeczywiscie recznik podczas prania nie znosi temperatury powyzej 20 stopni? I czy zeczywiscie tylko bardzo delikatny srodek do prania?
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 9 minut temu, Bare Shine napisał: Wlasnie sie zastanawialem, czy rzeczywiscie recznik podczas prania nie znosi temperatury powyzej 20 stopni? I czy zeczywiscie tylko bardzo delikatny srodek do prania? Skąd się wzięło to 20 stopni? Według zaleceń producenta pierzemy ręcznik w 30 stopniach. Wiemy jednak z własnego doświadczenia, że w 40 stopniach też można prać i nic się nie dzieje Jeśli chodzi o chemię, postępujemy tak jak w przypadku każdej mikrofibry. Używamy dedykowanych środków do prania mikrofibr lub delikatnych płynów do prania. Pod żadnym pozorem nie używamy tradycyjnych proszków oraz płynów do płukania, ponieważ ręcznik bardzo szybko straci swoje właściwości.
Bare Shine Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Jak prac fibry to wiem dladlatego sie dziwilem troche
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 @Bare Shine Spokojnie można prać w 30-40 stopniach
Bare Shine Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 @Fireball super, dzieki
lol19pl Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 W dniu 18.11.2019 o 12:14, Fireball napisał: Wiemy jednak z własnego doświadczenia, że w 40 stopniach też można prać i nic się nie dzieje Ja co któreś pranie wrzucam na 40 stopni, już tak sie prał co najmniej 10 razy i nadal żyje. W dniu 18.11.2019 o 12:00, Bare Shine napisał: niestety zaciagnalem jedno wlokno przy osuszaniu Z mojego po ponad roku wystaje kilka - kilkanaście zaciągniętych włókien i się nie popruł, także się nie martw.
Bare Shine Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 2 godziny temu, lol19pl napisał: Z mojego po ponad roku wystaje kilka - kilkanaście zaciągniętych włókien i się nie popruł, także się nie martw. Ja wyciagnalem na jakies 10cm jedno
analyzator Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 Mam i lubię Ogólnie z mojego doświadczenia z silkami - zostawiają mi film i nie są w stanie dosuszyć focusa. Poprawiam kolejną fibrą i tyle. To samo ma też gyeon czy ręcznik od show car shine. Prałem kilka razy w 30 i 40*c i nic się nie dzieje.
Strus Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 @Fireball jaka jest różnica pomiędzy PIN'em a TWIST'em?
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 15 godzin temu, Strus napisał: @Fireball jaka jest różnica pomiędzy PIN'em a TWIST'em? TWIST Jest trochę grubszy, dzięki czemu jeszcze lepiej chłonie wodę. Ale to dalej ten sam slot co PIN Towel. 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2022 Wiemy, że PIN TOWEL ma wielu zwolenników, a kto jeszcze nie przekonany, zapraszamy do obejrzenia recenzji na kanale Detailing of Tomorrow:
Rekomendowane odpowiedzi