ibiza Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Panowie mam takie pytanie - wylała mi się kawa na siedzenie i dzięki szybkiej interwencji poradziłem sobie z nią za pomocą Vanish pianka dywany/tapicerka ale został mały ślad w postacie okręgu , wie ktoś jak sobie z tym poradzić jakimś domowym sposobem lub w co się zaopatrzyć ? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
boT Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 @ibiza jeżeli uzyles vanisha to licz się z tym że plama się utrwalila i ślad zostanie Użyj dedykowany środek do takich plam Stainshield Tanin Stain Remover
ask Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Wyczyścileś miejsce gdzie był ślad po kawie to reszta siedzenia jest brudna. Wyczyść całe siedzenie.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 4 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 7 godzin temu, ibiza napisał: wie ktoś jak sobie z tym poradzić jakimś domowym sposobem lub w co się zaopatrzyć ? ADBL Bonnet albo Shiny Garage Extra Dry - robią to bez problemu - wiem co mówię bo myje po kawie fotele raz w miesiącu..... PRZED: PO: Tutaj akurat inny produkt do bonetu w wersji przed produkcyjnej, ale plama po kawie.
Bare Shine Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 @Domel ma racje, tani i prosty sposob: Kupujesz ADBL Bonnet 0.5l (ok. 20zl) Spryskujesz cale siedzisko stosunkowo obficie Ja w tym przypadku wypracowal bym to jeszcze szczotka do tapecerki *dostepne w kazdym tesco czy auchan) Czekasz az przeschnie i odkurzasz Jak calkowicie wyschnie widzisz efekt twojej pracy, w razie potrzeby powtarzasz caly proces
kacper Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Do rozwiązywania takich problemów są specjalne kosmetyki samochodowe Jeśli nie uda się z pierwszym razem to trzeba próbować kolejny, ale z wyczuciem żeby nie odbarwić tapicerki. 1
MMCzysci Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 O masz, odkrycie roku...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi