Skocz do zawartości

Neutralna Piana Aktywna Detailer's Magic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Fredi88 napisał:

Co to ma znaczyć że piana NATURALNA? Wytwarzana z naturalnych składników bez chemii czy co?! 

Stawiam na brak wodorotlenków i innych dupereli z tablicy 😉

• Dystrybutor
Opublikowano

Błąd - tkz literówka 😛 
Skapnąłem się - a dokładnie na FB ktoś mi to pokazał ( ktoś z forum ) . Ale już było po tkz ptakach . Bo cała partia już w etykietach . 

To taki smaczek 😛 Pokazujący że DM to marka tworzona hobbystycznie 

• Lubię to 3
Opublikowano
Godzinę temu, Detailer's Magic napisał:

Błąd - tkz literówka 😛 
Skapnąłem się - a dokładnie na FB ktoś mi to pokazał ( ktoś z forum ) . Ale już było po tkz ptakach . Bo cała partia już w etykietach . 

To taki smaczek 😛 Pokazujący że DM to marka tworzona hobbystycznie 

Czyli z założenia miało być napisane "Neutralna"? pH 12,5 + w teście @damiano2007 nie wskazuje na neutralny produkt.

Opublikowano
W dniu 22.06.2020 o 00:05, paki112 napisał:

Czyli z założenia miało być napisane "Neutralna"? pH 12,5 + w teście @damiano2007 nie wskazuje na neutralny produkt.

co do pH powinno się sprawdzać roztwór już lądujący na aucie, wtedy pokazuje jakie jest pH, w koncentracie może być całkiem inne, też kiedyś tak sprawdzałem, odkąd ktoś mi na to zwrócił uwagę to teraz sprawdzam to co ląduje na aucie 😜

• 1 miesiąc temu...