smerf91 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 4 minuty temu, Fredi88 napisał: Co to ma znaczyć że piana NATURALNA? Wytwarzana z naturalnych składników bez chemii czy co?! To już pytanie do @Detailer's Magic.
Tomas-sg Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Godzinę temu, Fredi88 napisał: Co to ma znaczyć że piana NATURALNA? Wytwarzana z naturalnych składników bez chemii czy co?! Stawiam na brak wodorotlenków i innych dupereli z tablicy
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Błąd - tkz literówka Skapnąłem się - a dokładnie na FB ktoś mi to pokazał ( ktoś z forum ) . Ale już było po tkz ptakach . Bo cała partia już w etykietach . To taki smaczek Pokazujący że DM to marka tworzona hobbystycznie 3
paki112 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Godzinę temu, Detailer's Magic napisał: Błąd - tkz literówka Skapnąłem się - a dokładnie na FB ktoś mi to pokazał ( ktoś z forum ) . Ale już było po tkz ptakach . Bo cała partia już w etykietach . To taki smaczek Pokazujący że DM to marka tworzona hobbystycznie Czyli z założenia miało być napisane "Neutralna"? pH 12,5 + w teście @damiano2007 nie wskazuje na neutralny produkt.
wifi944 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2020 W dniu 22.06.2020 o 00:05, paki112 napisał: Czyli z założenia miało być napisane "Neutralna"? pH 12,5 + w teście @damiano2007 nie wskazuje na neutralny produkt. co do pH powinno się sprawdzać roztwór już lądujący na aucie, wtedy pokazuje jakie jest pH, w koncentracie może być całkiem inne, też kiedyś tak sprawdzałem, odkąd ktoś mi na to zwrócił uwagę to teraz sprawdzam to co ląduje na aucie
damiano2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 W przypadku rozcieńczenia 1:8 jest już znacznie lepiej z pianą. Ja jebie... wlaczyl.ki się HDR a piana świeci jak z nieba 2
Rekomendowane odpowiedzi