MirekGTS Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Cześć wszystkim, dawno nic nie pisałem na forum więc czas to nadrobić tym bardziej że relacji nigdy za dużo. Wrzucam w PSB bo zakres prac był naprawdę duży, ale ze względu na formę relacji ostateczną decyzję zostawiam Adminom, temat może być nawet w luźnych rozmowach. Dziś scroll i ręka odpoczywa!!! Zapraszam na film... 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Zdaje się że dokonałem niemożliwego... Pierwsza relacja w PSB bez komentarza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 @MirekGTS zrobiłeś coś wyjątkowego nie powiem Bardzo ale to bardzo nie kręcą mnie filmiki z ogarniania fur tak samo testy czy prezentacje z dupy Jednak przewinalem sobie do końca i powiem Ci że efekt fajny i nie ważne czym to osiągnąłeś bo nie poświęcę 40 minut na pelne video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 @Tomas22 oczywiście rozumiem Twoje podejście do video cieszę się że przynajmniej efekt końcowy się podobał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 10 godzin temu, MirekGTS napisał: Zdaje się że dokonałem niemożliwego... Pierwsza relacja w PSB bez komentarza . Ponieważ, następne 3 tygodnie spędzam na chorobowym - obejrzałem już pół internetu detailingowego - obejrzałem też i skomentowałem cały Twój filmik. Moje konstruktywne sugestie (liczę na podobne do moich "wypocin video" ) 1. Jeśli planujesz tego typu vlogi - popracuj nad oświetleniem - wiem czasem trzeba w jednej ręce leda a w drugiej kamerkę trzymać 2. Jeśli planujesz tego typu vlogi pomyśl z czasem o lepszym video quality - tutaj chyba ziarno wyłazi głównie przez ISO i słabe oświetlenie 3. Filmowanie prac zewnątrz świetnie opanowanie ma RED Detailing https://www.youtube.com/channel/UCTa3uPgjljdnb4tc9o8RTzQ/videos polecam jego kanał jak wzór statycznych i powtarzalnych ujęć Statyw, led i jazda. 4. Filmowanie prac wewnątrz świetnie ma opanowane Detail Geek https://www.youtube.com/channel/UCAQHQEO4QpI5dXtr3vLoFCg/videos zobacz jak ustawia kamerę i jak filmuje wnętrze podczas prac. Podsumowując - świetna robota, jestem pod ogromnym wrażeniem, chciałbym mieć tyle czasu na tak kompleksowe roboty. Chylę czoło ! 10 godzin temu, Tomas22 napisał: Jednak przewinalem sobie do końca i powiem Ci że efekt fajny i nie ważne czym to osiągnąłeś bo nie poświęcę 40 minut na pelne video Polecam opcję przyspieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @Domel przeczytane zapada mi w pamięci na dłużej niż usłyszane a i na zdjęciu łatwiej się skupić Dobijam w robocie do 280 godzin w tym miesiącu i ciężko znaleźć czas na cokolwiek foto PSB bym sobie rozbił na 3 dni Co nie zmienia faktu że robota mi się bardzo podoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @Domel Przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia. Dzięki za zaangażowanie na kanale YT, odpisanie na wszytko chwilę mi zajmie . 3 godziny temu, Domel napisał: 1. Jeśli planujesz tego typu vlogi - popracuj nad oświetleniem - wiem czasem trzeba w jednej ręce leda a w drugiej kamerkę trzymać Masz rację że oświetlenie w garażu kuleje, doświetlam się Ledami, ale one znów pulsują na nagraniu i też kiszka. 3 godziny temu, Domel napisał: Jeśli planujesz tego typu vlogi pomyśl z czasem o lepszym video quality - tutaj chyba ziarno wyłazi głównie przez ISO i słabe oświetlenie Jasne, na razie powoli poznaje temat. Canon D70 jest poza zasięgiem, ale ze starą komórka i gimbalem wiele nie osiągnę. 3 godziny temu, Domel napisał: Filmowanie prac zewnątrz świetnie opanowanie ma RED Detailing Kanał znam, z resztą kilka innych też, ale przeważnie skupiam się na tym co robią a nie jak to pokazują. W RED Detailing drażni mnie trochę monotonia, ujęcia są fajne, ale tam każdy odcinek jest taki sam, a brak jakiegokolwiek komentarza jednie przyśpiesza opadanie powiek. White Details chyba jest klasą samą w sobie, tam każde auto ma opowiedzianą historię, chociaż nowe nagrania też nie są takie jak jeszcze dwa lata do tyłu. Z testów polecam Ci kanał APEXI DETAIL i CAR CRAF AUTO DETAILING też fajne filmy robi. 3 godziny temu, Domel napisał: Podsumowując - świetna robota, jestem pod ogromnym wrażeniem, chciałbym mieć tyle czasu na tak kompleksowe roboty. Chylę czoło ! Dzięki . U mnie z czasem też kiepsko, dlatego publikuje tak mało. Jak policzysz czas poświęcony na Twoje testy pewnie nie jedno auto można by zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_04 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ja lubię filmiki z ogarniania fur, ale jednak na forum wolę foteczki. Jakieś fajne zdjęcie i człowiek podziwia 5 minut jedno zdjęcie... Zapraszam do mnie na moją pierwszą relację W&W i mam nadzieję że nie ostatnią. Pozdrawiam kolegę z moich okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serun Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jak udało Ci się usunąć farbe z progów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 W dniu 16.03.2020 o 12:49, Arko napisał: Teraz takie filmy wchodzą idealnie, bo nie ma co w domu robić Kto nie ma co robić to nie ma, u mnie jak zwykle urwanie głowy. W dniu 17.03.2020 o 00:26, serun napisał: Jak udało Ci się usunąć farbe z progów? Nie pamiętam dokładnie, chyba zeszło Kochem EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi