jarex66 Posted October 17, 2019 Report Posted October 17, 2019 Witam Panów. Dostałem oto taką zabawkę od kolegi za darmo. Przywiózł ją kiedyś z ameryki, raz czy dwa pomiział auto i tak leżało w kartonie latami. Dając mi ją, sądził że mi się oczy zaświecą. Z grzeczności nie parsknąłem śmiechem tylko podziękowałem Ale czy nie sądzicie, że do AIO czy cleanerów by się nadała ? Ma 3800 obrotów, cichutko chodzi. Skoro ktoś tu pisał, że można pewne rzeczy robić nawet wkrętarką (chyba @powalla) To może i ten chińczyk się nada.
Eidos71 Posted October 17, 2019 Report Posted October 17, 2019 1 minutę temu, jarex66 napisał: Ale czy nie sądzicie, że do AIO czy cleanerów by się nadała ? Do cleanerów i wosków być może tak. Do AIO - raczej nie. Pady wymienne ? Jaki rozmiar padów pasuje ?
jarex66 Posted October 17, 2019 Author Report Posted October 17, 2019 Arku pad 18cm wywaliłem od razu. Po odkręceniu talerza i złączki robiącej wibrację jak DA, został gwint M8. Tokarz zrobi mi przeście na M14 i założę normalny talerz od rotacji.
Recommended Posts