wifi944 Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 wziąłem na test oto ten szampon to lecimy z relacja Opis Premium Car Shampoo - wysokiej jakości szampon do mycia samochodów, motocykli oraz innych pojazdów. Jest silnie skoncentrowany, a jego rozcieńczenie można dopasować do stopnia zabrudzenia powierzchni. Całkowicie bezpieczny dla wosków i powłok. Pozostawia powierzchnię czystą i lśniącą. Instrukcja: Przed użyciem wstrząśnij. Wlej odpowiednią ilość szamponu do wiadra. Zalecamy stosowanie rozcieńczenia zalecanego przez producenta, jest w zupełności wystarczające. Spień szampon wlewając wodę pod wysokim ciśnieniem. Umyj powierzchnię za pomocą rękawicy. Spłucz wodą zanim produkt wyschnie na powierzchni. Rady i dodatkowe informacje: Rozcieńczaj z wodą w proporcji 1:500 – 1:1000. Nie stosuj w słońcu i na nagrzanych powierzchniach. to lecimy bohater: Kolor jak widać, zapach jakby kwiaty, ale bardziej mi jakimiś cytrusami daje, bardzo fajny zapach ! konsystencja trochę gęściejsza, ale bardzo fajnie z kubeczka się wypłukuje pacjent, oczywiście wcześniej wpadła piana neutral LEJEMY 20 ML NA 10 L i pienienie myjką ;D bardzo duzo piany i fajna gęsta to co lubię mycie i po całym umytym aucie piana dalej się tak trzyma ;D i ph neutralne podsumowanie: szampon zostaje u mnie jak na razie nr1, poślizg jaki daje, zapach który nosi się na podwórku, miękkość wody, dużo piany która łatwo się wypłukuje a i trzyma się na aucie cena za 500ml 38 zł jest bardzo atrakcyjna bo przy 15-20 ml na 10 l wody daję dużo myć
KZFR Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Zachęcony pozytywną recenzją, nabyłem ten szampon i potwierdzam, że jest bardzo dobry, świetny zapach, mycie i wydajność.
wifi944 Posted September 16, 2019 Author Report Posted September 16, 2019 W dniu 14.09.2019 o 23:11, KZFR napisał: Zachęcony pozytywną recenzją, nabyłem ten szampon i potwierdzam, że jest bardzo dobry, świetny zapach, mycie i wydajność. gratuluje zakupy u mnie został na ten moment nr1
Qukie Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 @wifi944 zaobserwowałeś czy ten szampon wpływa jakoś na LSP i hydrofobowość na lakierze? Jestem po pierwszym zastosowaniu i mam wrażenie, że trochę za szybko przysycha (nie zdążyłem umyć całego auta) i zaburzył hydro
wifi944 Posted September 17, 2019 Author Report Posted September 17, 2019 6 minut temu, Qukie napisał: @wifi944 zaobserwowałeś czy ten szampon wpływa jakoś na LSP i hydrofobowość na lakierze? Jestem po pierwszym zastosowaniu i mam wrażenie, że trochę za szybko przysycha (nie zdążyłem umyć całego auta) i zaburzył hydro Akurat myłem auto bez lsp więc nie powiem ci, co do zasychania u mnie było w miare ok , obiecałem colta
Recommended Posts