wifi944 Posted September 2, 2019 Report Posted September 2, 2019 Dobra lecimy z kolejnym produktem od tzw Taty pacjent accord plastiki umyte adbl apc 1-10 nie robi艂em zdj臋膰聽bo to聽standardowa procedura Opis 聽 IN-SIDE DETAILER by OLDSCHOOLOWY TATA聽to wyj膮tkowo skuteczny 艣rodek do od艣wie偶ania oraz zabezpieczania wewn臋trznych element贸w w samochodzie. Mo偶esz nim zabezpiecza膰 plastik, gum臋, winyl bez wzgl臋du na to czy elementy s膮 matowe czy te偶 na wysoki po艂ysk. Delikatnie przyciemnia zabezpieczan膮 powierzchni臋 oraz pozostawia j膮 w pe艂ni antystatyczn膮. Nadaje przyjemny, owocowy zapach. to zaczynamy: zapach jak dla mnie聽grejpfrut, bardzo fajnie pachnie i nie jest uci膮偶liwy聽 聽konsystencja podoba do Pb NL 聽 50/50 jak wida膰 delikatnie przyciemnia , i daje po艂ysk聽co niestety to nie dla mnie, nie lubi臋 takiego 艣wiec膮cego efektu聽 dobra lecimy dalej ca艂o艣膰, niestety efekt nie nale偶y do moich ulubionych 聽ale mo偶e komu艣 si臋 taki po艂ysk podoba, wiadomo 偶e te偶 od materia艂u to zale偶y聽 dobra m贸wi臋聽zobaczymy na boczku mo偶e inny materia艂 聽i tak by艂 inny jeszcze gorzej聽si臋 艣wieci 50/50 ca艂o艣膰 聽 podsumowanie: zacznijmy od minus贸w przynajmniej dla mnie聽 -na moje za bardzo si臋 b艂yszczy, wygl膮da troch臋 jak by by艂o t艂uste a nie dressing, cho膰 w dotyku nie jest t艂uste, dla mnie to minus dla innych mo偶e si臋 podoba膰 to teraz lepsza cz臋艣膰 -zapach聽 bardzo聽fajny zapach聽grejpfruta, nie jest mocny i dusz膮cy, ale lekko wyczuwalny przy aplikacji -konsystencja lekki glut ale bardzo fajnie si臋 rozprowadza i jest wydajny, daje taki fajny po艣lizg przy rozprowadzaniu聽 -co艣聽 tam przyciemnia聽 po dw贸ch dniach poszed艂em popatrzy艂em jak wygl膮da sprawa z kurzem, jak na razie go nie ma wi臋c jest antystatyczny, zobaczymy jak z trwa艂o艣ci膮.聽Jednak dalej moim nr 1 od 4 lat jest PB NL聽 na razie nie ma zawodnika kt贸ry go przebija 聽 Pozdro i zach臋cam do聽komentowania 聽 聽 聽 聽 聽
DaV Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 23 godziny temu, wifi944 napisa艂: na razie nie ma zawodnika kt贸ry go przebija Koch refresh cockpit care by艂 testowany? Przesta艂em u偶ywa膰 reszty dressing贸w po zakupie kocha 聽 1
wifi944 Posted September 3, 2019 Author Report Posted September 3, 2019 8 minut temu, DaV napisa艂: Koch refresh cockpit care by艂 testowany? Przesta艂em u偶ywa膰 reszty dressing贸w po zakupie kocha 聽 mam聽 z 10 dressing贸w akurat kocha nie 聽jak na razie 聽
V1RU$ Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 10 godzin temu, DaV napisa艂: Koch refresh cockpit care by艂 testowany? Przesta艂em u偶ywa膰 reszty dressing贸w po zakupie kocha 聽 U mnie te偶 wypar艂 innych zawodnik贸w.
wifi944 Posted September 4, 2019 Author Report Posted September 4, 2019 1 godzin臋 temu, V1RU$ napisa艂: U mnie te偶 wypar艂 innych zawodnik贸w. Coraz bardziej mnie namawiacie
Recommended Posts