wifi944 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Dobra lecimy z kolejnym produktem od tzw Taty pacjent accord plastiki umyte adbl apc 1-10 nie robiłem zdjęć bo to standardowa procedura Opis IN-SIDE DETAILER by OLDSCHOOLOWY TATA to wyjątkowo skuteczny środek do odświeżania oraz zabezpieczania wewnętrznych elementów w samochodzie. Możesz nim zabezpieczać plastik, gumę, winyl bez względu na to czy elementy są matowe czy też na wysoki połysk. Delikatnie przyciemnia zabezpieczaną powierzchnię oraz pozostawia ją w pełni antystatyczną. Nadaje przyjemny, owocowy zapach. to zaczynamy: zapach jak dla mnie grejpfrut, bardzo fajnie pachnie i nie jest uciążliwy konsystencja podoba do Pb NL 50/50 jak widać delikatnie przyciemnia , i daje połysk co niestety to nie dla mnie, nie lubię takiego świecącego efektu dobra lecimy dalej całość, niestety efekt nie należy do moich ulubionych ale może komuś się taki połysk podoba, wiadomo że też od materiału to zależy dobra mówię zobaczymy na boczku może inny materiał i tak był inny jeszcze gorzej się świeci 50/50 całość podsumowanie: zacznijmy od minusów przynajmniej dla mnie -na moje za bardzo się błyszczy, wygląda trochę jak by było tłuste a nie dressing, choć w dotyku nie jest tłuste, dla mnie to minus dla innych może się podobać to teraz lepsza część -zapach bardzo fajny zapach grejpfruta, nie jest mocny i duszący, ale lekko wyczuwalny przy aplikacji -konsystencja lekki glut ale bardzo fajnie się rozprowadza i jest wydajny, daje taki fajny poślizg przy rozprowadzaniu -coś tam przyciemnia po dwóch dniach poszedłem popatrzyłem jak wygląda sprawa z kurzem, jak na razie go nie ma więc jest antystatyczny, zobaczymy jak z trwałością. Jednak dalej moim nr 1 od 4 lat jest PB NL na razie nie ma zawodnika który go przebija Pozdro i zachęcam do komentowania
DaV Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 23 godziny temu, wifi944 napisał: na razie nie ma zawodnika który go przebija Koch refresh cockpit care był testowany? Przestałem używać reszty dressingów po zakupie kocha 1
wifi944 Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 8 minut temu, DaV napisał: Koch refresh cockpit care był testowany? Przestałem używać reszty dressingów po zakupie kocha mam z 10 dressingów akurat kocha nie jak na razie
V1RU$ Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 10 godzin temu, DaV napisał: Koch refresh cockpit care był testowany? Przestałem używać reszty dressingów po zakupie kocha U mnie też wyparł innych zawodników.
wifi944 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 1 godzinę temu, V1RU$ napisał: U mnie też wyparł innych zawodników. Coraz bardziej mnie namawiacie
Rekomendowane odpowiedzi