Jaku Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 witam, jak w tytule, bmw e60 jasny beż - do wyczyszczenia i odświeżenia całe wnętrze, myślę nad tymi dwoma specyfikami: K2 auron - 83zl Leather Cleaner RRC soft - 57zl który mi wybrać?
Hartwig Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Colourlock leather soft. Albo gliptone. Cena nieco wyższa a nie będziesz później pomstował. Wynalazki RRC sobie odpuść. Szkoda kasy.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 1
smerf91 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dołóż parę zł i kup coś porządnego. Colourlock, Gliptone, Kecav, ostatnio też używałem z SG i też daje radę. Jest sporo testów w odpowiednich działach to sobie sprawdź i coś wybierz
Jaku Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 w jakim sensie pomstował ? może narobic wiecej szkód niz dobrego? a tak po "krótce" - czemu k2 nie? moge prosic któru konkretnie gliptone albo colourlock?
Hartwig Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 RRC mimo ze "soft" u mnie zadziałał bardzo agresywnie, dobrze ze zaaplikowalem go na testowym elemencie bo mi go uszkodzil. Gliptone czysci bardzo dobrze ale go duzo schodzi. Do jasnych skór to byłby GT15 i GT13. Teraz mam colourlock soft i jestem b. zadowolony.K2 nie używałem więc się nie wypowiem.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Jaku Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 pytanie na koniec, jedna firma, niby te same produkty ale różnia się nieco opakowaniem, ten czarny to z mojego miasta i moge odebrac go osobiscie, zas ze strony producenta trzeba doliczyc przesyłkę ale czy to tylko roznica w wyglądzie opakowania czy zmieniona receptura? który wybrać????? https://sklep.colourlock.pl/czyszczenie-skory-59/zabrudzenia/zestaw-soft.html https://allegro.pl/oferta/colourlock-zestaw-do-czyszczenia-skory-soft-cleane-7214932245
Master kecav Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Master Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 9 godzin temu, Jaku napisał: który wybrać????? nie ma znaczenia bo to ten sam produkt. Niedawno Colourlock zmienił szatę graficzną na tą jasną.
asaledr Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A ja się dołączę, do kierownicy skórzanej czyszczenia Colourlock Soft wystarczy czy CL Strong lepiej brać? Raczej ręce czyste zawsze, więc ewentualnie pot itp. Kierownica nie czyszczona nigdy, nie impregnowana, jakieś 30k przebiegu ma teraz.
Birkhof Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A ja się dołączę, do kierownicy skórzanej czyszczenia Colourlock Soft wystarczy czy CL Strong lepiej brać? Raczej ręce czyste zawsze, więc ewentualnie pot itp. Kierownica nie czyszczona nigdy, nie impregnowana, jakieś 30k przebiegu ma teraz.Bez jakiegokolwiek foto to tak 50/50 - na dwoje babka wróżyła. Może wystarczy ale nie musi
paracelsus444 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ja moge polecic tenzi czysta skóra i tenzi impregnacja. Na Allegro za 40 zł idzie kupić zestaw. Używam od 2 lat w 3 autach i jestem bardzo zadowolony. Z tego co na forum widziałem to efekt jest na poziomie colourlock soft, ale mniej na pewno niż strong.
krrizz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 dodam że nie każdemu do gustu może przypaść zapach gliptona, a moim ulubionym jest Zymol leather cleaner i conditioner
Rekomendowane odpowiedzi