stig Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam. Mam takie pytanie gdyż w niedługim czasie będę miał auto w pół macie i oczywiście chciałbym o ten lakier dbać tak jak przy normalnym połysku (woski , qd, itp.) i zwracam się z prośbą do Was. Jakiego wosku używać do takiego lakieru i po każdym myciu jakim quickiem go nacierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mam dach i felgi mat-satyna. Ogólnie felgi zabezpieczylem fusso do czarnych, nie ma połysku. Dach psikam normalnymi QDkami ale gdybym miał całe auto rozważyłbym zabezpieczenie auta dedykowaną powłoką ceramiczną np. Gyeon Matte i zlecił to jakiemuś studiu. Matowego już nie wypolerujesz, a zawsze jest to jakaś ochrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam. Mam takie pytanie gdyż w niedługim czasie będę miał auto w pół macie i oczywiście chciałbym o ten lakier dbać tak jak przy normalnym połysku (woski , qd, itp.) i zwracam się z prośbą do Was. Jakiego wosku używać do takiego lakieru i po każdym myciu jakim quickiem go nacierać? Angelwax i swissvax maja pelne linie do matowych lakierow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nanolex ma również kosmetyki do matu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi