Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ktoś używa szczotki na wiertarkę do wcierania presprayu w tapicerkę/dywany? Jak to się sprawdza? Przyspiesza pracę? 🙂 Używam zwykłej szczotki ręcznie, ale wydaje mi się że taka szczotka na wiertarkę mogłaby przyspieszyć moją pracę, ktoś poleca te z allegro lub z jakiejś innej firmy? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano
Witam,
Ktoś używa szczotki na wiertarkę do wcierania presprayu w tapicerkę/dywany? Jak to się sprawdza? Przyspiesza pracę? Używam zwykłej szczotki ręcznie, ale wydaje mi się że taka szczotka na wiertarkę mogłaby przyspieszyć moją pracę, ktoś poleca te z allegro lub z jakiejś innej firmy? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Polecam, mam takie ma plastikowym kółku i metalowym trzpieniu
Opublikowano
9 minut temu, Birkhof napisał:

Polecam, mam takie ma plastikowym kółku i metalowym trzpieniu

Miękka/średnia? Skąd brałeś? Bo są różne i na niektórych piszą, że strasznie się łamią włosy w tych szczotkach

Opublikowano

Niestety juz ich nie ma na allegro a konto sprzedającego nie istnieje. Może któryś sklep partnerski ma np scs czy anb

Opublikowano
4 godziny temu, david2888 napisał:

ostatnio widziałem w Castoramie

już gdzieś pisałem o niej na forum, mam używam i do czochranka idealna

znalazłem

• Lubię to 1
Opublikowano

@rygryss Widziałem ją z daleka 😄 na drugi raz muszę pomacać ją i może kupię 😉 bo drewniana długo nie pociągnie - już jest powyginana i drewno popękane

• Okay 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy takie szczotki są 100% bezpieczne? Gość ze szkockiego kanału o czyszczeniu aut stwierdził, że "drill brusha" używa w ostateczności, bo łatwo można uszkodzić tapicerkę (zmechacenia itp.). Jak taki wynalazek sprawdza się np. na delikatnym welurze?

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka