Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam potrzebuje polerki do lamp  - usuniecie delikatnych zarysowań po szlifowaniu oraz wykończenie - i zastanawiam się nad KRAUSS DB 5800 s i DODO JUICE BUFF DADDY DUAL ACTION - którą lepiej wybrać? czy są miedzy nimi znaczące różnice?

Posted

Krauss to dobry wybór.
Do tego mniejszy talerz i ładnie idzie zrobić lampy.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Posted

a może LARE LITE LD09-125?? czy polerką o skoku 9mm można usunąć zarysowania po papierze 2000-2500? jaka pasta i pad byłby do tego najlepszy??

Posted
a może LARE LITE LD09-125?? czy polerką o skoku 9mm można usunąć zarysowania po papierze 2000-2500? jaka pasta i pad byłby do tego najlepszy??

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Posted

Tylko na filmiku jest maszynka z 12mm skokiem i uwierz mi że te niby 3mm różnicy skoku robi robotę !  DA z 8 czy tam 9mm skokiem to tylko mizianie powierzchni i lepiej do takich prac kupić rotację K2 (Masner) lub uruchomić wkrętarkę 😉 

Posted

Polecam masnera to takich akcji, można padzik 50 i nawet 30 mm złożyć co bywa naprawdę przydatne chyba że ktoś sobie poradzi większym to ok ale jakoś na DA nie widze dojeżdżania kantem gąbki w niewygodnych miejscach. 

• 4 weeks later...
Posted

Zanim kupisz Lare zastanów się dwa razy. W razie reklamacji nie otrzymasz żadnego wsparcia.Moim zdaniem lepiej dołożyć parę złoty i nie kupować chińczyka