asaledr Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Cześć, Znalazłem takie zdjęcie jakiegoś tam auta w internecie, a właściwie filmik. Mniejsza z tym co to za auto, chodzi mi o jego kolor. Tutaj widzicie jest takie lusterko po prostu, ten kolor jest taki idealny, taki no sami widzicie. I tutaj pytanie czy takie coś da się zrobić z każdym czarnym lakierem metalicznym połyskowym? Albo inaczej co tutaj zostało właściwie zrobione, że ten lakier jest jaki jest? Wiadmo, nikt nie wie 100% co dokładnie, ale tak na oko specjaliści co tu mogło mniej więcej być zrobione że on tak wygląda?
Fredi88 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 @asaledr wystarczy umyć auto i dać dobre qd... i tyle. Czy taki efekt rówież cię zadowala? Co do zdjęcia to nikt ci na pytanie nie odpowie. Czynników na to jak wygląda lakier na zdjęciu jest zbyt wiele. Po 1 produkt jaki leży na lakierze. Po 2 oświetlenie. Zauważ że biżuteria po wyjściu na dwór już nie wygląda tak jak u jubilera. Po 3 aparat. W tej chwili nawet komórki tak podkręcają fotki że z ulepa da się cacko zrobić pod odpowiednim kątem. 1
jedrek1980 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 @Fredi88 co to za QD masz na tym filmiku?
chudy2355 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Jest w tytule filmu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
sadam55 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 Cześć, Znalazłem takie zdjęcie jakiegoś tam auta w internecie, a właściwie filmik. Mniejsza z tym co to za auto, chodzi mi o jego kolor. Tutaj widzicie jest takie lusterko po prostu, ten kolor jest taki idealny, taki no sami widzicie. I tutaj pytanie czy takie coś da się zrobić z każdym czarnym lakierem metalicznym połyskowym? Albo inaczej co tutaj zostało właściwie zrobione, że ten lakier jest jaki jest? Wiadmo, nikt nie wie 100% co dokładnie, ale tak na oko specjaliści co tu mogło mniej więcej być zrobione że on tak wygląda?Tak, da sie. Odchamic, politura, albo dobre AIO wystarczy. Wklajam zdjecie 19 letniej bory. Pierwszy raz w swoim istnieniu miala pelba dekontaminacje. Na koniec SRP na kraussie 8mm. Abarth mial zrobione 3 lata temu odswiezenie. Ograniczam sie do myc i nalozenia czegos nowego od czasu do czasuWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi