krzychunh Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 Witam Was, mam problem pozostawiłem auto w okolicy budowy, po powrocie całe auto wraz z szybami było pokryte chyba opiłkami efekt papieru ściernego. Mycie auta nie pomogło, ciężko to nawet zdrapać, z szyb schodzi nozykiem do tapet, próbowałem dziś deironizer efekt marny. Najprawdopodobniej ktoś szlifowal przy moim aucie i taki efekt =(. Jedynie zaczyna schodzić za pomocą pasty lekkosciernej ale ręka odpada.
Moderator Eryczek Posted June 29, 2019 Moderator Report Posted June 29, 2019 Duuuuuzo deirinizera, glinka i polerka na koniec. Powinno wszystko zejść.
paperson Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 @krzychunh polecam w tym wypadku deirona Vasco. Ma on żelową konsystencję, przez co długo utrzymuje się na lakierze i nie przysychy.
Guest Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 RedNOX też ma gęstą konsystencję. Na forum była nawet relacja w ktorej ktoś go używał do usuwania takiego nalotu z auta. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts