Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Work Stuff Basic – seria bez krawędziowych, najwyższej jakości mikrofibr. Rozmiar – 40/40cm Waga – 350gr/m2 Główne cechy: laserowo cięte krawędzie gęsta i delikatna mikrofibra (made in Korea) wysoka gramatura (waga rzeczywista) Skład 70% poliester 30% poliamid Sugerowane użycie: Do powłok, wosków, quick detailerów i innych prac wewnątrz i na zewnątrz. Work Stuff Gentleman to bezkonkurencyjna luksusowa fibra dostępna dla każdego! Rekomendujmy wyprać produkt przed pierwszym użyciem. Sugerowana cena detaliczna 14.90zł Dostępne w 4 kolorach Żółty, Biały, Fioletowy i Ciemny szary 3 1
V1RU$ Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ona jest 2 strona ? Dwa rodzaje długości włosia ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tak dwa rodzaje długości włosia@V1RU$ 1
V1RU$ Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Good Stuff napisał: Tak dwa rodzaje długości włosia@V1RU$ Wszystko wiem - mam już w domu i aplikator też ! Jak zwykle, kupuje w ciemno i 100 zadowolenia ! Szacun. Fibra kozak - zamienię dotychczasowe 2 na waszą 1 :P Aplikator na 5 ! Jutro testy na czarnym japońskim UNI.
b0l5 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Kupiłem w lipcu dwie sztuki i jestem mega zadowolony.
V1RU$ Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Pytanie do WS czy w tych fibrach ten wypalony, wybity znaczek powinien być tak wybity przepalony, że aż na drugiej stronie tej z długim włosem nie ma włosia ? Mam 3 nowe szt. I szara ma całe włosie a fioletowe mają w tym miejscu brak włosia ? Przebite przepalone aż na 2 stronę ? Foto wrzucę wieczorem teraz nie mam takiej możliwości. Ale za piękne to nie jest Zapodam jeszcze jedno foto z telefonu tam na 2 szt. jest jeszcze mocniej. Na szarej tego brak.
LukasM Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2019 @V1RU$ mój fiolet wygląda podobnie. Pozostałe w sumie bez wad.
V1RU$ Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2019 Może taka partia albo jak. Bo same fibry są sztos ! Sprawdzają się rewelacja.
Dystrybutor Work Stuff Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 Cześć, wczoraj odebraliśmy dostawę mikrofibr Gentleman Series. Możecie już zamawiać w naszym sklepie pod adresem - https://sklep.goodstuff.com.pl/mikrofibry Na dniach pojawią się też u naszych dystrybutorów
Rekomendowane odpowiedzi