Xeper Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie, o 21.00 zastane jeszcze kogos?
julian Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Xeper, mnie nie;) ale pewnie jeszcze ktoś siedzi w hali.
Maru 123 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 dzięki wielkie wszystkim za spotkanie, w szczególności cleanerfreakowi za organizację całej imprezy. ogólnie wszystkim dziękuję za porady i uwagi apropo mojego pierwszego polerowania. super atmosfera i ludzie kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/108245303236 ... kaautPl02#
Xeper Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Buuuuuu... bylem pare minut przed wpol do dziesiatej - niestety i brama, i hala byly juz szczelnie zamkniete. No nic, za rok bede pierwszy
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Również i my dojechaliśmy już cali do domu. Serdecznie podziękowania dla Cleanerfreaka za organizację takiej imprezy i możliwość spędzenia dnia w tak doborowym towarzystwie, Metysa i reszty spółki za fachowe porady, oraz dla wszystkich uczestników za to co najważniejsze, czyli wspomniane na pierwszej stronie fachowe pogaduchy ;-) Pozdrawiam i do następnego!
fernando Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 I ja chciałem wszystkim podziękować za udane spotkanie
angrzeda Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie oparłem się pokusie żeby zajrzeć na forum Chłopaki, serdeczne dzięki za towarzystwo, porady i prezentacje Lektura forum swoje, ale nic nie zastąpi pokazu i próby na aucie CleanerFreak fantastyczna atmosfera , wielkie, wielkie dzięki...
SZyBA Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzieki wielkie za spot. Tak powinny wyglądać. Super atmosfera, fajni ludzie i dużo wiedzy nauki. Dzieki raz jeszcze za tak miły dzień w super towarzystwie
ramzes Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 witam, dziekluję Wszystkim za naprawde miłe spotkanie, fajne pogaduchy i extra atmosferę no i przede wszystkim wielki ukłon w strone organizatora CleanerFreak jeszcze raz dzieki i czakam na więcej
Arglist Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie. Miło było się spotkać starych wyjadaczy i poznać nowych ludzi oraz fachowe rozmowy wielkie ukłony dla organizatora za miejsce, catering i atmosferę.
wax-master Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wrzucam kilka fotek z imprezy pozdrawiam ROCZNICA FORUM KOSMETYKAAUT
fernando Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzięki Hubert, jak zawsze trzymasz rękę na pulsie Dobre zdjęcia i jeszcze wszystko opisane
Prezes Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja także pragnę gorąco podziękować... - za miłą atmoserę - za liczne podpowiedzi i rady - za pokazy umiejętności - za catering - za organizację ogółem Dzięki i do zobaczenia
julian Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Hubert, ale z tym dr.Julianem to pojechałeś po bandzie! ale chyba wiem czemu, to pewnie przez tego sungun'a w walizce
Administrator CleanerFreak Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dopiero dziś tutaj zawitałem, gdyż wczoraj dalej walczyliśmy przy prosiaku . Dziękuję Wszystkim za przybycie i za przemiłą atmosferę Zdjęcia ze spotkania wrzucili już: http://picasaweb.google.pl/108245303236 ... kaautPl02# oraz ROCZNICA FORUM KOSMETYKAAUT Może ktoś jeszcze robił ? Filmy również będą wrzucone.
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja niestety jakoś się zapomniałem i przegapiłem robienie fotek Jednak na szczęście udało mi się zrobić hit spotkania
aro_77 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wiedzialem ze cale to swissvaxy to sciema - jechaliscie plakami, turtlami i t-cutami a ciemnote nam wciskacie. Dobrze ze nie pojechalem na to cale spotkanie wiedzialem co bedzie i ze ktos w koncu odkryje prawde o tym calym forum...
Marco Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 aro_77, i dlatego nie pojechałem. A myślicie ze w tych pięknych czarnych pudełeczkach to co było? Jakiś tani "smalec" z supiermarkietu! A tak po prawdzie to żałuję,bo widzę spotkanko było naprawdę miłe i można było uścisnąć dłoń z wieloma Userami. Aaaa no i pierwszy raz w życiu mógłbym dotknąć Prosiaczka..
Marco Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Antek bo żeś se wymyślił taki spożywczy nick... W sumie to wynika ze detailingowy
smalec Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 sam sobie nie wymyśliłem, jest po prostu pewną pochodna mojego nazwiska i funkcjonuje już jakieś 15 lat EOT
zajonc Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dzięki wielkie za spotkanie było jak zwykle miło no i Nasz prezent z trasy udało się Łukaszowi sfotografować
sander Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Również chciałem bardzo podziękować za mile spędzoną sobotę, na pewno jeszcze nie raz zawitamy w stolicy no i Nasz prezent z trasy udało się Łukaszowi sfotografować kupiony specjalnie dla Arkadiusza truskawkowy i mocno nabłyszczający
Rekomendowane odpowiedzi