Bielutomek Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 NIESTETY-WOSKI UMARŁY NA MASCE ZOSTAŁA JEDNA WIELKA TAFLA. SZKODA, BO LICZYŁEM NA KONKRET REZULTATY...TERAZ TYLKO PYTANIE, CO ZABIŁO WOSKI NIEBAWEM NOWY TEST! TYM RAZEM, WLECĄ INNE KOZAKI COOOOMING SOOOOOON..! 1
Moderator Domel Opublikowano 23 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Próbowałeś odtykac ? definitywnie zdechly ? Jaki przebieg i ile dni ?
Fitte Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Próbowałeś odtykac ? definitywnie zdechly ? Jaki przebieg i ile dni ?Cos je ewidentnie zabilo podczas mycia bo kilka dni wcześniej je widziałem i miały sie nieźle.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Bielutomek Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 @Domel Zdechly. Tak jak Fitte mowi, pare dni wczesniej bylismy na pogaduszkach, i deszcz kropil super - super jak na zakurzone auto Przebieg juz bez zmian, i znaczenia. To co pisalem w przed ostatnim updacie, to byl juz koniec. Nic, zawodnicy super, tak czy siak. Jednak teraz damy szanse innym :)) Ale sumy wygladaja tak:Przebieg do dziś (oficjalnie koniec): 2800kmIlość dni: 23dniAuto garażowane codziennie. W tygodniu od pon-pt, 8h stania na parkingu pod praca.Cala reszta dnia (nie licząc treningów) i tras do pracyAuto stoi w garażu.
Rekomendowane odpowiedzi