mko13 Posted March 31, 2019 Report Posted March 31, 2019 Chciałem założyć temat gdzie będziemy zamieszczać ciekawe filmiki gdzie będą przedstawiane różne produkty detalingowe lub techniki detalingowe. Ostatnio oglądałem kilka filmików z kanału adbl. W mojej ocenie bardzo dobrze zrealizowane: przede wszystkim krótkie i treściwe i do tego z fajnym podkładem muzycznym. Oglądałem też jakieś nagrania mx nowicki, ale tu moja ocena jest niska ze względu na bardzo długi czas trwania i zbyt przegadane to jest. Mój przykładowy filmik z kanału adbl
Birkhof Posted March 31, 2019 Report Posted March 31, 2019 Taki temat juz jest chybaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mko13 Posted April 1, 2019 Author Report Posted April 1, 2019 @Birkhof podaj linka jeśli już jest taki temat. Chętnie zobaczę.
Birkhof Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention] podaj linka jeśli już jest taki temat. Chętnie zobaczę.Filmy detailingowe - youtube, instruktaże, recenzje, ciekawostki...https://kosmetykaaut.pl/index.php?/topic/13307-Filmy-detailingowe---youtube%2C-instrukta%C5%BCe%2C-recenzje%2C-ciekawostki%2E%2E%2E&share_type=tWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Recommended Posts