mko13 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Chciałem założyć temat gdzie będziemy zamieszczać ciekawe filmiki gdzie będą przedstawiane różne produkty detalingowe lub techniki detalingowe. Ostatnio oglądałem kilka filmików z kanału adbl. W mojej ocenie bardzo dobrze zrealizowane: przede wszystkim krótkie i treściwe i do tego z fajnym podkładem muzycznym. Oglądałem też jakieś nagrania mx nowicki, ale tu moja ocena jest niska ze względu na bardzo długi czas trwania i zbyt przegadane to jest. Mój przykładowy filmik z kanału adbl
Birkhof Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Taki temat juz jest chybaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mko13 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @Birkhof podaj linka jeśli już jest taki temat. Chętnie zobaczę.
Birkhof Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention] podaj linka jeśli już jest taki temat. Chętnie zobaczę.Filmy detailingowe - youtube, instruktaże, recenzje, ciekawostki...https://kosmetykaaut.pl/index.php?/topic/13307-Filmy-detailingowe---youtube%2C-instrukta%C5%BCe%2C-recenzje%2C-ciekawostki%2E%2E%2E&share_type=tWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rekomendowane odpowiedzi