Romanesku Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 Podrzućcie swoje patenty na oznaczanie/segregowane ścierek. Mam kilkanaście podobnych i każda do czegoś innego -kokpit, plastiki zewnętrzne itd. Po jakimś czasie nie pamiętam która była do czego. Pzdr.
analyzator Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 Pudełka z ikei. Duże worki strunowe. Kupowanie pod kolor. Jakiś czas temu kupiłem 20 tanich czerwonych fiberek do brudnych rzeczy. Odróżniają się i mają konkretne zadanie. Fibry do lakieru trzymaj zdecydowanie oddzielnie. Możesz sobie je pomazać markerem. Kropka lakier, kreska wnętrze, krzyżyk jak już "upadną" i są "do opon".
QuaresmaR7 Posted April 14, 2019 Report Posted April 14, 2019 Pudełka z ikei ew. Innych takich hipermarketów, przeźroczyste i sobie opisujesz każde które do czego i wrzucasz fiberki bo tak to idzie zgłupieć
alexander Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 Ja kupuję pod kolor. Niebieskie do wnętrza, szare o mniejszym gsm do brudniejszych elementów i zakamarków, szare z wysokim gsm do docierania na lakier i ręcznik do suszenia. I wiadomo, osobne półki w szafie na rzeczy do wnętrza i do lakieru
ask Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 Pudełka z ikei ew. Innych takich hipermarketów, przeźroczyste i sobie opisujesz każde które do czego i wrzucasz fiberki bo tak to idzie zgłupieć Gorzej po praniu.... ale dedykowanie wg. koloru spodobało mi się Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Bitek Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 @alexander Robię tak samo i mam porządek z fibrami. 1
QuaresmaR7 Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 @ask Pudełek nie pierzesz przecież pudełka opisujesz każde nie fibry
Recommended Posts