Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podrzućcie swoje patenty na oznaczanie/segregowane ścierek. Mam kilkanaście podobnych i każda do czegoś innego -kokpit, plastiki zewnętrzne itd. Po jakimś czasie nie pamiętam która była do czego.

Pzdr.

Opublikowano

Pudełka z ikei. Duże worki strunowe. Kupowanie pod kolor. Jakiś czas temu kupiłem 20 tanich czerwonych fiberek do brudnych rzeczy. Odróżniają się i mają konkretne zadanie. Fibry do lakieru trzymaj zdecydowanie oddzielnie. Możesz sobie je pomazać markerem. Kropka lakier, kreska wnętrze, krzyżyk jak już "upadną" i są "do opon".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pudełka z ikei ew. Innych takich hipermarketów, przeźroczyste i sobie opisujesz każde które do czego i wrzucasz fiberki bo tak to idzie zgłupieć 😉

Opublikowano

Ja kupuję pod kolor. Niebieskie do wnętrza, szare o mniejszym gsm do brudniejszych elementów i zakamarków, szare z wysokim gsm do docierania na lakier i ręcznik do suszenia. I wiadomo, osobne półki w szafie na rzeczy do wnętrza i do lakieru 🙂

Opublikowano
Pudełka z ikei ew. Innych takich hipermarketów, przeźroczyste i sobie opisujesz każde które do czego i wrzucasz fiberki bo tak to idzie zgłupieć
Gorzej po praniu.... ale dedykowanie wg. koloru spodobało mi się

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka