Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam was.

Mam taki problem mianowicie mam problem z domyciem bialego lakieru. Myty normalnie szamponem z rekawicą na dwa wiadra i wiecznie zostaja czarne smugi.Na zime byl położony fusso.

Posted
Witam was.
Mam taki problem mianowicie mam problem z domyciem bialego lakieru. Myty normalnie szamponem z rekawicą na dwa wiadra i wiecznie zostaja czarne smugi.Na zime byl położony fusso.

Cleaner lekko ścierny np Angelwax

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posted

Też mam biały, w dodatku diesel 😄 Tył ciężko domyć, szamponem zapomnij. Ważne, żeby nie dostało wody i nie przyschło - po prewashu od razu zabieram się oddzielną rękawicą za tył, opłukuje i po sprawie. Po zimie mocnym prewashem KOCH GreenStar 1;10 i dotykowo lecę, miodnie schodzi wszystko. Potem cleaner i miód orzeszki. Na masce mam podobnie, co zimę jakiś osad się robi. Taki urok białego, wszystko widać 😛 

Posted

Kupiłem shiny garage pre wash citrus oil i zatestuje ja mam z maską z przodu tylko problem i dachem.

A jak dam cleaner  to wosk juz calkiem zniknie.