vister Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Witam was. Mam taki problem mianowicie mam problem z domyciem bialego lakieru. Myty normalnie szamponem z rekawicą na dwa wiadra i wiecznie zostaja czarne smugi.Na zime byl położony fusso.
Birkhof Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Witam was. Mam taki problem mianowicie mam problem z domyciem bialego lakieru. Myty normalnie szamponem z rekawicą na dwa wiadra i wiecznie zostaja czarne smugi.Na zime byl położony fusso. Cleaner lekko ścierny np Angelwax Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sT3VE Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Też mam biały, w dodatku diesel Tył ciężko domyć, szamponem zapomnij. Ważne, żeby nie dostało wody i nie przyschło - po prewashu od razu zabieram się oddzielną rękawicą za tył, opłukuje i po sprawie. Po zimie mocnym prewashem KOCH GreenStar 1;10 i dotykowo lecę, miodnie schodzi wszystko. Potem cleaner i miód orzeszki. Na masce mam podobnie, co zimę jakiś osad się robi. Taki urok białego, wszystko widać
vister Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Kupiłem shiny garage pre wash citrus oil i zatestuje ja mam z maską z przodu tylko problem i dachem. A jak dam cleaner to wosk juz calkiem zniknie.
Rekomendowane odpowiedzi