Jump to content

Tenzi Czysta Felga vs Tenzi En-jee - różnice w składzie. Prośba o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Witam.

Od jakiegoś czasu używam preparatu Tenzi Czysta Felga i bardzo mi pasuje. Nie będę wdawał się w szczegóły i robił reklamy, bo nie o to mi chodzi.

Niestety jest dość drogi - około 15 PLN za 500ml, ale za to gotowy do użycia.

Przeglądająć oferty firmy Tenzi znalazłem też produkt Tenzi En-jee - przeznaczony do mycia felg, tylko jako koncentrat (wychodzi sporo taniej). Zastanawia mnie, czy to nie jest przypadkiem ten sam środek, tylko po prostu w wersji skoncentrowanej...

Ma ktoś może informacje na ten temat ?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Posted
Witam.
Od jakiegoś czasu używam preparatu Tenzi Czysta Felga i bardzo mi pasuje. Nie będę wdawał się w szczegóły i robił reklamy, bo nie o to mi chodzi.
Niestety jest dość drogi - około 15 PLN za 500ml, ale za to gotowy do użycia.
Przeglądająć oferty firmy Tenzi znalazłem też produkt Tenzi En-jee - przeznaczony do mycia felg, tylko jako koncentrat (wychodzi sporo taniej). Zastanawia mnie, czy to nie jest przypadkiem ten sam środek, tylko po prostu w wersji skoncentrowanej...
Ma ktoś może informacje na ten temat ?
Z góry dzięki.
Pozdrawiam

Poproś tenzi o karty produktów.
15zl za 0,5L to drogo? A ile to tanio?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posted

bardziej chodziło mi o to, że drogo w porównaniu do Tenzi En-jee (1L za 15 zeta roztwór od 1:5 do 1:10 z wodą), czyli za 15 zeta możemy otrzymać 5-10L gotowego roztworu, to chyba taniej niż 15 zeta za 500ml... Dlatego pytam

Posted
bardziej chodziło mi o to, że drogo w porównaniu do Tenzi En-jee (1L za 15 zeta roztwór od 1:5 do 1:10 z wodą), czyli za 15 zeta możemy otrzymać 5-10L gotowego roztworu, to chyba taniej niż 15 zeta za 500ml... Dlatego pytam

Jak szukasz ekonomicznego rozwiązania to exceede uwc polecę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Moderator
Posted
6 godzin temu, levis napisał:

około 15 PLN za 500ml

Ktoś Cię w bambuko robi. Ja na Alledrogo (7354814307)  kupuję 600ml za 8,50PLN. I biorę zazwyczaj 6 sztuk w Smarcie = 45PLN.

Bardzo fajny produkt do regularnego mycia felg.