Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam szukam opinni czy powloka na szybe czy typowa nienwidzialna wycieraczka ? Ktos cos poleci 

Posted

To zależy. Jeździsz często drogami szybkiego ruchu czy tylko w mieście z małymi prędkościami. Na jakim aucie docelowo ma leżeć NW? Tylko szyba czołowa czy też komplet ?

Posted
G1 i nic więcej. Nałożysz (według instrukcji), to wspomnisz moje słowa.
Jak długo ci się utrzymała na przedniej szybie ? Kładłeś tyle warstw ile zaleca producent ?
Posted
7 godzin temu, Adaszek96 napisał:
7 godzin temu, Michał126 napisał:
G1 i nic więcej. Nałożysz (według instrukcji), to wspomnisz moje słowa.

Jak długo ci się utrzymała na przedniej szybie ? Kładłeś tyle warstw ile zaleca producent ?

Mam najdłużej u siebie rok i nic nie straciła na właściwościach. Potem kładłem też innym. Tak, zawsze kładę zgodnie z zaleceniem - czołowa trzy, tylna dwie i boczne jedna.

Posted

Na bocznych to i zwykły Autoland za 12zł się utrzyma pół roku a aplikacja banalna. A na przedniej dobrze się spisuje Glaco co prawda to nie powłoka a NW a wytrzymuje naprawdę b.długo, szybko zrzuca wodę, według instrukcji już od 45 km/h, realnie też dużo zależy od pochylenia szyby, i do tego 70 ml starcza na długo.

Posted
1 minutę temu, zibi-M napisał:

Autoland za 12zł się utrzyma pół roku a aplikacja banalna.

dokładnie, na Tigi siedzi już rok, ale jazda wokół komina