Jump to content

Recommended Posts

Posted

siemka chce kupić pastę one step dla odświeżenia lakieru w paru autach, i teraz pytanie jaką naczytałem się i nie wiem którą wybrać  🙂

Scholl S20 Black

Meguiars Ultimate Compound

Tac System 1 Step

menz 3in1 

chodzi żeby jak najlepiej zostawiała wykończona powierzchnie,  i jak najwięcej rys usunęła, wiadomo to zależy od lakieru i pada 🙂

Chyba że ktoś ma lepszą propozycje jaką pastę 

Posted

Nie mam porównania z 3D jeszcze bo czekam na pogodę ale Clear Cut daje w tej roli radę

Posted

aa i mam tylko rotacje 😄  wiem ze na DA lepiej one step ale niestety  DA nie mam ;/ na rotacji coś da rade ogarnąć ?

Posted

Zobacz sobie żółtego kocha F05

Posted

3D One Hybrid&Compound to hybrydowa pasta o szerokim spectrum zastosowań, mocna jak trzeba oraz delikatna, jeśli użytkownik sobie zażyczy. Nie zawiera wosku.

3D SPEED, uniwersalna pasta, bardzo przyjemna w pracy, jak chyba wszystkie z systemu 3D, można używać z również z nieco twardszą gąbką, zawiera w sobie woski.

W porównaniu do Menzerny 3in1, zdecydowanie mocniejsza, lepsza w docieraniu i efekcie końcowym + sporo mniej wypełnia 🙂