wifi944 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 siemka chce kupić pastę one step dla odświeżenia lakieru w paru autach, i teraz pytanie jaką naczytałem się i nie wiem którą wybrać Scholl S20 Black Meguiars Ultimate Compound Tac System 1 Step menz 3in1 chodzi żeby jak najlepiej zostawiała wykończona powierzchnie, i jak najwięcej rys usunęła, wiadomo to zależy od lakieru i pada Chyba że ktoś ma lepszą propozycje jaką pastę
Strus Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Nie mam porównania z 3D jeszcze bo czekam na pogodę ale Clear Cut daje w tej roli radę
wifi944 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 aa i mam tylko rotacje wiem ze na DA lepiej one step ale niestety DA nie mam ;/ na rotacji coś da rade ogarnąć ?
ShiningCar Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 3D One Hybrid&Compound to hybrydowa pasta o szerokim spectrum zastosowań, mocna jak trzeba oraz delikatna, jeśli użytkownik sobie zażyczy. Nie zawiera wosku. 3D SPEED, uniwersalna pasta, bardzo przyjemna w pracy, jak chyba wszystkie z systemu 3D, można używać z również z nieco twardszą gąbką, zawiera w sobie woski. W porównaniu do Menzerny 3in1, zdecydowanie mocniejsza, lepsza w docieraniu i efekcie końcowym + sporo mniej wypełnia
Rekomendowane odpowiedzi