_Shadow Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 kubik, ja uzywałem tamtego roku tenzi do -65 bodajze był na opakowaniu koncentrat, nie zamarzł nawet ptzy tych mrozach -32 po rozcienczeniu, a sonax ktorego zawsze uzywałem niestety zamarzł i mialem mega zabawe z rozmrozeniem zbiorniczka ;-/
wega67 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Używam Tenzi Car Shine jako QD fajnie nabłyszcza miałem PB QD i wg mnie Tenzi wygrywa no i cena ! 5 litrów za 54zł
Marco Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Tenzi Car Shine Ma słabe właściwości "boozerowe" ,a poza tym marze się co go w moich oczach dyskwalifikuje.
SzaKal Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Używam Tenzi Car Shine jako QD fajnie nabłyszcza miałem PB QD Ja też miałem car shine ... i wylałem, przynajmniej butelka się przydała ...
kamilgt Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Ma słabe właściwości "boozerowe" ,a poza tym marze się co go w moich oczach dyskwalifikuje + fibra pod nim staje wg mnie lipa, wolę kupić koncentrat Autosmart Reglaze czy szampon DG #931 i mieć sto razy lepsze QD
snap Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 kamilgt, reloada potestuj, zobaczysz jak mf dostaje poslizgu pod reka
wega67 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Marze ? Biorę mikrofibrę psikam i tyle, może kwestia wosku ? lakieru ? nie zauważyłem mazania, a fajnie się błyszczy Ps:kamilgt przetestuje
paczek07 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 ostatnio używałem Tenzi Leder Clean i byłem bardzo zadowolony , stosunek cena/jakoś rewelacyjny moim zdaniem.
Marco Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Tenzi Leder CleanDo lekkich zabrudzeń nie jest zły,na plus neutralny zapach.
analyzator Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Tenzi green special - czy jako samodzielna piana czy dodatek do lepiej pieniącej się piany neutralnej będzie ok? Szukam czegoś czym można zrobić reset - zmyć pozostałości wosków z auta lub wzmocnić neutralną no w zimie do nadkoli etc. W domu do ceramiki i balkonu etc pewnie żona również doceni. Dodane po 3 minutach 47 sekundach: Tenzi car shine mam pod ręką całą butelkę i dzisiaj miał prosty test. Wczoraj opłukałem auto wodą. Na szybko, bez wycierania. Wstawiłem do garażu. Rano kropki na masce i dachu mega. Tu się sprawdził doskonale bo kropki schodzą po jednym przeciągnięciu z minimalnym dociskiem. Żadnego szorowania. Co do trwałości to nie spodziewamy się niczego ciekawego a pod spodem leży co innego więc i tak trudno powiedzieć.
hamilton Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Tenzi Gumilax - po pierwsze aplikacji pozostawił w miare matowe opony, w sumie używałem go co mycie auta, trwałość około tygodnia. Używany na gumowe dywaniki pozostawał długo mokry co dawało średnio fajny wygląd. Ostatnie użycie było w niedzielę, pędzlowałem opony dwukrotnie, złapały nawet lekki połysk. Godzinę później spadł deszcz a z nim spłynął cały Tenzi, reszta trafiła do kanalizacji-bez sentymentu. Jak dla mnie strata kasy. Aha, opony myję mieszaniną, zielona Tuga+apc+płyn do naczyń+szczotka więc guma powinna mocniej trzymać preparat.
powalla Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Po uzyciu tego mixu kup plyn do mycia gumy , zastosuj i potem ocen, czy dalej bedziesz uwazal iz po takim mixie opony sa dobrze przygotowane na dresing
hamilton Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Wiesz, nie używałem do opon dedykowanego cleanera, nie mniej i bez tego oceniam Gumilaxa bardzo słabo. Obojętnie na co go aplikowałem, po prostu znikał po odrobinie wilgoci.
czarny_vw Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Uzywał ktoś powlok ceramicznych Tenzi? Ciekawi mnie efekt i wytrzymalosc, ceny są tez w miarę przystępne.
Dolek10 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Przyłączam się do pytania dotyczącego powłok
dwp Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Odnośnie trwałości powłoki ceramicznej od Tenzi to polecam taki filmik:
Rekomendowane odpowiedzi