Amatordetailingu Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 Witam Zostalo mi jeszcze dużo dluxa, z kładzenia go na felgi w moim samochodzie, chciałbym to położyć na felgi od innych samochodów. I teraz mam do was pytanie czy temperatura jaka jest teraz jest optymalna czy za zimno?
Moderator Domel Posted February 14, 2019 Moderator Report Posted February 14, 2019 3 godziny temu, Amatordetailingu napisał: Witam Zostalo mi jeszcze dużo dluxa, z kładzenia go na felgi w moim samochodzie, chciałbym to położyć na felgi od innych samochodów. I teraz mam do was pytanie czy temperatura jaka jest teraz jest optymalna czy za zimno? Nie wiemy jaka jest temperatura u Ciebie. U mnie było dziś tylko +5 ale tak cieplutki wiaterek, że aż miło się spacerowało bez ciuchów stricte zimowych po uszy. Generalnie musi być na tyle ciepło, żeby Ci ręce nie marzły i wygodnie się pracowało i aplikowało czyli +10 wzwyż.... Zobacz też co pisze na ulotce DLUXA w jakich temp aplikować.
rafalk Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 5 minut temu, Domel napisał: Nie wiemy jaka jest temperatura u Ciebie. U mnie było dziś tylko +5 ale tak cieplutki wiaterek, że aż miło się spacerowało bez ciuchów stricte zimowych po uszy. Generalnie musi być na tyle ciepło, żeby Ci ręce nie marzły i wygodnie się pracowało i aplikowało czyli +10 wzwyż.... Zobacz też co pisze na ulotce DLUXA w jakich temp aplikować. Domel, a co z wilgotnością powietrza przy aplikacji powłok na felgi i karoserię?
Moderator Domel Posted February 14, 2019 Moderator Report Posted February 14, 2019 2 minuty temu, rafalk napisał: Domel, a co z wilgotnością powietrza przy aplikacji powłok na felgi i karoserię? Nie zdarzyło mi sie aplikować w wysokich wilgotnościach to się nie wypowiem. Trzeba ulotkę doczytać. Nie mam pod ręką. 1
paperson Posted February 15, 2019 Report Posted February 15, 2019 @Amatordetailingu @rafalk Obecnie na zewnątrz jest zbyt duża wilgotność na aplikację powłok, co odbije się z pewnością na trwałości powłoki. Jedyne wyjście to ogrzewany garaż lub od biedy odkręcenie kół i przeprowadzenie całej aplikacji w domu. 1
Recommended Posts