Kubsonke Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Witam wszystkich. Skleiłem zestaw kosmetyków na pewnej stronie, lecz nie wiem, czy jest kompletny, może czegoś brakuje? Mianowicie: Piana aktywna: ADBL Yeti 3x500ml T&G: Prickbort 1l Deironizer: ADBL Vampire Liquid Glinka Valet Pro QD: ECH20 500ml Ręcznik do osuszania Monster Shine Fluffy Mikrofibra z grubym włosiem: ADBL Puffy 2 Pędzelki no.16 i 18 z ADBL RRC Glass Cleaner Szamponu nie uwzględniam, bo kupiłem niedawno RRC do testowania, dressing i APC tak samo. Mikrofibry do wnętrza również posiadam. Z racji ograniczonego budżetu nie ma w koszyku niczego do zabezpieczenia opon, cleanera i wosku, które wpadną w najbliższej przyszłości (GS Black Mamba, Dodo Juice Lime Prime, Poorboy's Nattys Paste Wax Black) Ten zestaw ma prawo bytu? Chce dobrze umyć lalunie, psiknąć QD i wytrzeć do sucha. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
paperson Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 @Kubsonke yeti na mnie nie zrobiła pozytywnego wrażenia. Słabo domywa i dość krótko leży. Lepiej kup chociażby Good Stuff White Bear Snow Foam lub jeszcze lepiej np. SONAX Active Foam Energy. Manewr z 3x500ml wychodzi kiepsko ekonomicznie. Lepiej kupić 1000ml lub 2x1000ml. Na ręczniku nie oszczędzaj, bo będziesz się męczył przy osuszaniu. Kup od razu Gyeon Q2M Silk Dryer Uwzględnij resztę rad @Malwin41 i będzie git
Kubsonke Posted February 4, 2019 Author Report Posted February 4, 2019 [mention=19724]Kubsonke[/mention] yeti na mnie nie zrobiła pozytywnego wrażenia. Słabo domywa i dość krótko leży. Lepiej kup chociażby Good Stuff White Bear Snow Foam lub jeszcze lepiej np. SONAX Active Foam Energy. Manewr z 3x500ml wychodzi kiepsko ekonomicznie. Lepiej kupić 1000ml lub 2x1000ml. Na ręczniku nie oszczędzaj, bo będziesz się męczył przy osuszaniu. Kup od razu Gyeon Q2M Silk Dryer Uwzględnij resztę rad [mention=19340]Malwin41[/mention] i będzie git Wiem, że normalnie 500ml się nie opłaca, ale akurat była promocja na tą pianę (9,99/ 0,5) i dlatego się zdecydowałem na tą pojemność. Ale faktycznie, czytając opinie sam doszedłem do wniosku, że lepiej zmienić tą pianę :)Ręcznik już zmieniony, dzięki wielkie!Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1
Recommended Posts