Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Skleiłem zestaw kosmetyków na pewnej stronie, lecz nie wiem, czy jest kompletny, może czegoś brakuje?

Mianowicie:

Piana aktywna: ADBL Yeti 3x500ml

T&G: Prickbort 1l

Deironizer: ADBL Vampire Liquid

Glinka Valet Pro

QD: ECH20 500ml

Ręcznik do osuszania Monster Shine Fluffy

Mikrofibra z grubym włosiem: ADBL Puffy

2 Pędzelki no.16 i 18 z ADBL

RRC Glass Cleaner

Szamponu nie uwzględniam, bo kupiłem niedawno RRC do testowania, dressing i APC tak samo.

Mikrofibry do wnętrza również posiadam.

Z racji ograniczonego budżetu nie ma w koszyku niczego do zabezpieczenia opon, cleanera i wosku, które wpadną w najbliższej przyszłości (GS Black Mamba, Dodo Juice Lime Prime, Poorboy's Nattys Paste Wax Black)

Ten zestaw ma prawo bytu? Chce dobrze umyć lalunie, psiknąć QD i wytrzeć do sucha. 

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Posted

@Kubsonke yeti na mnie nie zrobiła pozytywnego wrażenia. Słabo domywa i dość krótko leży. Lepiej kup chociażby Good Stuff White Bear Snow Foam lub jeszcze lepiej np. SONAX Active Foam Energy. Manewr z 3x500ml wychodzi kiepsko ekonomicznie. Lepiej kupić 1000ml lub 2x1000ml.

Na ręczniku nie oszczędzaj, bo będziesz się męczył przy osuszaniu. Kup od razu Gyeon Q2M Silk Dryer💪:good:

Uwzględnij resztę rad @Malwin41 i będzie git :good:

Posted
[mention=19724]Kubsonke[/mention] yeti na mnie nie zrobiła pozytywnego wrażenia. Słabo domywa i dość krótko leży. Lepiej kup chociażby Good Stuff White Bear Snow Foam lub jeszcze lepiej np. SONAX Active Foam Energy. Manewr z 3x500ml wychodzi kiepsko ekonomicznie. Lepiej kupić 1000ml lub 2x1000ml.
Na ręczniku nie oszczędzaj, bo będziesz się męczył przy osuszaniu. Kup od razu Gyeon Q2M Silk Dryer:good:
Uwzględnij resztę rad [mention=19340]Malwin41[/mention] i będzie git :good:
Wiem, że normalnie 500ml się nie opłaca, ale akurat była promocja na tą pianę (9,99/ 0,5) i dlatego się zdecydowałem na tą pojemność.
Ale faktycznie, czytając opinie sam doszedłem do wniosku, że lepiej zmienić tą pianę :)

Ręcznik już zmieniony, dzięki wielkie!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Okay 1