Webster88PL Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witajcie, potrzebuje zaczerpnąć opinii od posiadaczy tej maszyny EVOXA HDR 400. Jak wam się spisuje ta rotacja, jakieś wady zalety warta zakupu, czy może szukać czegoś innego?
paperson Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Webster88PL mam i na moje amatorskie potrzeby super zakup. W tej cenie to mocna propozycja. Wykonano ją w chinach, lecz posiada solidne plastiki, ergonomicznie rozmieszczoną regulację obrotów i dość długi miękki przewód. Uchwyty do trzymania są powleczone miękka gumą. Ze swojej strony polecam. 1
ghost Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Webster88PL poszukaj też na forum informacji pod hasłem Evoflex. Tak wcześniej nazywały się produkty Evoxa.
ANB Karol Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Mogę z czystym sumieniem polecić ta maszynę mocy jej nie brakuje a pracuje się dużo lepiej niż Kraussem. 1
Webster88PL Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 9 godzin temu, ghost napisał: @Webster88PL poszukaj też na forum informacji pod hasłem Evoflex. Tak wcześniej nazywały się produkty Evoxa. właśnie mało o niej w tamtym temacie, a ten temat myślę, że ułatwi wyszukiwanie opinii na temat tej maszyny
Rekomendowane odpowiedzi