Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted

Zastanawial sie ktos z was czy zrobienie wlasnego odmrazacza do szyb jest az tak trudne ?? 

@Manufaktura Wosku Dominik widzialem w jakims temacie na FB ty sie na ten temat wypowiadales. Dobrze kojarze ?? 

Zdradzisz jakies szczegóły  bo z tego co pamietam pisaleś o glikolu oraz ipa i woda. Mozesz podac jakies proporcje ?? 

Glikol jest dosc tłustym plynem. I on nie bedzie po sobie zostawial nic na lakierze badz szybie ? 

Posted

@BiałyGTi Na Fejsie i Youtubie widziałem gostka co robił Auto jak ta lala czy jakoś tak. Pokazywał jak zrobić. Jest chyba nawet na forum.

• Moderator
Posted

@Qlimaxss on tam pokazuje woda plus ipa. Takie polaczenie jest krótko trwałe ipa odparuje w pare chwil i wszystko zamarza jeszcze gorzej.  Producenci dodaja cos jeszcze 😛

Posted

@BiałyGTi Materiału nie oglodałem więc nie znałem składu po prostu mi mignoł . Ale dobrze wiedzieć , dzięki za info. Ja słyszałem coś ze ludzie robili odmrażacze z płynu do spryskiwaczy.

Posted
[mention=20115]BiałyGTi[/mention]

Koncentrat sonaxa 2:1 a nawet 1:1 jest git :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk