Moderator BiałyGTi Posted January 24, 2019 Moderator Report Posted January 24, 2019 Zastanawial sie ktos z was czy zrobienie wlasnego odmrazacza do szyb jest az tak trudne ?? @Manufaktura Wosku Dominik widzialem w jakims temacie na FB ty sie na ten temat wypowiadales. Dobrze kojarze ?? Zdradzisz jakies szczegóły bo z tego co pamietam pisaleś o glikolu oraz ipa i woda. Mozesz podac jakies proporcje ?? Glikol jest dosc tłustym plynem. I on nie bedzie po sobie zostawial nic na lakierze badz szybie ?
Qlimaxss Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 @BiałyGTi Na Fejsie i Youtubie widziałem gostka co robił Auto jak ta lala czy jakoś tak. Pokazywał jak zrobić. Jest chyba nawet na forum.
Moderator BiałyGTi Posted January 24, 2019 Author Moderator Report Posted January 24, 2019 @Qlimaxss on tam pokazuje woda plus ipa. Takie polaczenie jest krótko trwałe ipa odparuje w pare chwil i wszystko zamarza jeszcze gorzej. Producenci dodaja cos jeszcze
Qlimaxss Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 @BiałyGTi Materiału nie oglodałem więc nie znałem składu po prostu mi mignoł . Ale dobrze wiedzieć , dzięki za info. Ja słyszałem coś ze ludzie robili odmrażacze z płynu do spryskiwaczy.
Birkhof Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 [mention=20115]BiałyGTi[/mention] Koncentrat sonaxa 2:1 a nawet 1:1 jest git Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Recommended Posts