Ernest86 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Cześć potrzebuje pomocy od w wyborze maszyny DA z tych w tytule albo może ktoś ma coś w podobnych pieniądzach co poleci. A więc mam już rotacje przyznam że taka nie za fajną ale jest bardzi podobna do K2 i na niej sie uczyłem i przyszedł czas żeby kupić cos lepszego budżet +/- 1k i wybrałem taką trójkę. Na początku po prostu chciałem kupić kraussa p7 i po prostu mieć tylko fajną rotacje ale kolega podsunął mi pomysł że może lepiej kupić DA a tą rotacje co mam mieć do futra albo słupków i zderzaków a z czasem przyjdzie pora na coś lepszego dla amatora jakim jestem. Główne zamierzenie jest takie żeby przy twardszym lakierze wlecieć futrem na rotacji a potem kolejne etapy juz na DA bym chciał i o to pytanie czy db nie bedzie za słaba żeby np robić po futrze ? z tego co czytałem skok jaki najbardziej by mi pasowal to 15mm ale ludzie robią też tym kraussem db i mówią że też sie da jaka wasza opinia i co poleciacie
Birkhof Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Stawiam dobra flaszkę ze nikt nie mial tych wszystkich maszyn jednocześnie w użyciu przez dłuższy czas i nie jest w stanie powiedzieć która jest najlepsza. Inne kwestie były juz na forum poruszane - zapraszam do szukajki.Musisz sam podjąć decyzje w która strone pójdziesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ernest86 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Może nie tyle chodzi mi co mieli te maszyny wszystkie co do porady czy w moim przypadku do używania wystrczy db5800 czy lepszy bedzie s15
Arkeolowy Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Miałem wszystkie 3, jak masz rotacje to kup s15
boT Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Skok 15 mm jest uniwersalna maszyną, i polish i finish i cuting zrobisz przy odpowiednim doborze pafa pasty pod dany lakier, rotacja + da15mm jesteś w stanie zrobić bardzo dibra robote. Dla mnie swieta trójce Rotacja + Da15mm i mniejsza Da 10mm evoxa hdp
Waldek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Sama DB5800 na 18 letnim lakierze Hondy i BMW zrobiła porządną robotę.Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Ernest86 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dzięki wielki za porade krauss s15 już jedzie do mnie
marasec Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Hej. Orientuje się ktoś czy do Lare LD09-125 LITE można założyć mniejszą tarczę 75mm albo do innych maszyn Lare z serii PRO, żeby mieć pod ręką tarcze 75mm i 125mm do jednej maszyny?
Arkeolowy Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1 godzinę temu, marasec napisał: Hej. Orientuje się ktoś czy do Lare LD09-125 LITE miałem i można
Rekomendowane odpowiedzi