DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 witajcie tym razem pomęczę was testem deirona z firmy ECO SHINE od paru lat mam do czynienia z płynem do szyb (w firmie której pracuję zamawiają paletami) myślałem dłuższy czas czy poprosić o próbki ich produktów i w końcu napisałem emaila z prośbą kilku produktów w ilości 100ml. Po dwóch dniach otrzymałem info, że nie ma problemu i próbki będą w butelkach 1L... dojechały szybciutko, pogoda pozwoliła mi na pierwszą współpracę z deironizerem ALU RED Produkt w formie żelu, butelka jak dla mnie miszcz... jak zauważyliście jadę na tych butelkach ze wszystkimi płynami, po delikatnym przycięciu gwintu pasuje do pianownicy PA atomizer tragedia, od razu do wyrzucenia, szkoda się rozpisywać zapach typowy dla tych produktów, zgniłe jajca Test robiłem na felgach, które nie były myte wewnątrz na zewnątrz myte kilka razy detailingowo porównałem do D-TOXa i poprawiłem/sprawdziłem domycie ADBL LIGHT (na chwilę obecną mój lider) ECO SHINE - ALU RED jak dla mnie jest na tym samie poziomie co D-TOX konsystencja żelowa, przez co siedzi długo na aplikowanej powierzchni w porównaniu do D-TOXa troszeczkę później zaczyna działać/krwawić, wiadomo nie jest to wyznacznikiem domywania. producent podaje ph8, dla mnie ph7 filmik z przeprowadzonego zabiegu i karta charakterystyki ALU-RED-karta-charakterystyki-1.pdf 3m się 2 2 1
paperson Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @rygryss konkretne i rzeczowe porównanie filmy są szczegółowe i miarodajne. Czekam na kolejne testy. 1
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 dziękuję za docenienie wypocin
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @rygryss A miałem pytać skąd takie fajne butlę . Ten Deironizer kosztuje 30 dyszki za litr? Dobrze dojrzałem jak pisałeś o tym na forum?. Lubię oglądać twoje filmiku na prawdę sporo dobrej wiedzy!. Oby tak dalej. W końcu musismy się zgadac to podbije na te twoje ranczo☺
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 1 minutę temu, Qlimaxss napisał: Ten Deironizer kosztuje 30 dyszki za litr cena 28pln https://www.ecoshine.sklep.pl/czyszczenie_felg_wampir 2 minuty temu, Qlimaxss napisał: W końcu musismy się zgadac to podbije na te twoje ranczo☺ raczej zagajnik, ale zapraszam wiosną... teraz nie poszalejemy
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Dzięki za link. Jak skończę VL to pomyślę o kupnie tego. Zwał jak zwał najważniejsze że jest miejsce na reset myśli i skupieniu się na swoim hobby. Oj tak teraz to już tylko szybki oprysk Citrusem na bezdotyku
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 6 minut temu, Qlimaxss napisał: Jak skończę VL to pomyślę o kupnie tego jutro będę prawdopodobnie u Sławka, podrzucę mu 100ml dla Ciebie.
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @rygryss Okej , Dzięki. Właśnie też muszę się z nim zgadac i podjechać☺ Na szybko oblukałem ich produkty. Mają nawet kolorowe Piany.
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 mają też piany killer, które będę miał zamiar przetestować
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @rygryss A idzie kupić gdzieś ich butlę?. Bo na stronce nie widzę a z 2-3 z chęcią bym przytulił. A jaki mają gwint ?. Jakie triggery do do nich stosujesz?
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 dam Ci dwie butle, a atomizery canyona do nich leżą perfekcyjnie
Michał126 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Te butle wyglądają spoko, bo pewnie jak się przewracają albo upadają, to się nie niszczą. Ja zawsze trzymam butle po chemii, a tutaj tworzywo wygląda podobnie do tych Tenzi (nie @tenzidetailer, zwykłe Tenzi są lepsze ). Niestety mosiężny gwint w pianownicy PA szybko objeżdża gwint w butelce, więc sobie nakręcam te Tenzi i wszystko elegancko pasuje. Było nie było, jak chemia jest w porządnym opakowaniu, które warto zachować, to nazwa ze słowem "eco" jest w pełni uprawniona
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @rygryss Dzięki , jak byś coś za nie chciał to napisz na Pw☺
Rekomendowane odpowiedzi