koder Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, sl3py napisał: Zakupiłem numatic George i teraz pytanie mam odnośnie chemi do niego . Posiadam koch pool star do prania i ADBL Textile Rinse do wypłukiwania . Czy taki zestaw będzie Ok ? Zauważyłem ze sie delikatnie pieni . Czy to nie przeszkadza ? Jeśli się pieni to używaj odpieniacza, np. tenzi de foam. Wystarczy naprawdę niewielkie stężenie, żeby uchronić turbinę przed zaciąganiem piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 I ten odpieniacz wlać do zbiornika z woda i Adbl textile ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Do zbiornika na brudną wodę i naprawdę nie trzeba tego dawać Bóg wie ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Po co kupować odpieniacz wystarczy ocet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 29 minut temu, Kristo23 napisał: Po co kupować odpieniacz wystarczy ocet powaznie? ile tego octu wlewasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 ok 200ml wlewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Adbl textile mogę samo z woda bezpiecznie wlewać rozumiem ? Tylko żeby sie nie pienilo wiadro z brudna woda to mam odpueniacza użyć . A powiedzcie mi w czym przeszkadza jak sie tam będzie pienilo w zbiorniku na brudna wode ? Przecież to sie i tak wylewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkan Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dnia 16.08.2017 o 19:29, poorboy napisał: Od siebie dodam że Profi wprowadziło nowy typ ssawki do tapicerki, wykonany z bardziej elastycznego tworzywa - taki sam jak w Numaticu:) Są już dostępne, czy podejdą pod dotychczasowe złącze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ktos moze uzywal karchera se 5.100 ?? Interesuje mnie opcja odkurzania na sucho oraz pranie . Pytanie ile bede pral to raczej proste mam 2 narożniki w domu z zamszu oraz jedno auto z materiałowa tapicerka. Prać bede odswietnie jak dziecko zabrudzi czekolada badz czyms innym. Czesciej bede odkurzal nim auto. Mam do kupienia karchera se5.100 za 1050 zl lepiej dolozyc do Numatic Gregor czy jeszcze cos innego ?? No i jak z uzywaniem wymiana workow czy nalewaniem/wylewaniem wody ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja kupiłem teraz numatica za 1249zl. Myśle ze 200zl to nie dużo a masz pewność ze masz dobry sprzęt . Sam miałem ten dylemat ale wolałem dołożyć i nie żałuje . Moc do odkurzania , prania wystarczająca no i bogato wyposażony . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 2 godziny temu, BiałyGTi napisał: Ktos moze uzywal karchera se 5.100 ?? Interesuje mnie opcja odkurzania na sucho oraz pranie . Pytanie ile bede pral to raczej proste mam 2 narożniki w domu z zamszu oraz jedno auto z materiałowa tapicerka. Prać bede odswietnie jak dziecko zabrudzi czekolada badz czyms innym. Czesciej bede odkurzal nim auto. Mam do kupienia karchera se5.100 za 1050 zl lepiej dolozyc do Numatic Gregor czy jeszcze cos innego ?? No i jak z uzywaniem wymiana workow czy nalewaniem/wylewaniem wody ?? Weź dołoż do George, bardzo dużo akcesoriów, możliwość odkurzania i prania Dobry sprzęt w dobrych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Godzinę temu, sl3py napisał: Ja kupiłem teraz numatica za 1249zl Gdzie kupiwales ?? Wlasnie tak czytam i czytam i chyba jednak Numatic kupie tu nie chodzi o kase akurat tylko zeby cos kupic i zeby bylo niezawodne. Zarobkowo uzywac nie bede tylko dla wlasnych potrzeb. Rozumiem ze jak chce prac to przekladam akseroria na pojemnik a jak chce odkurzac to wkladam worek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgadza sie . I zmieniasz rurę bo w zestawie masz 2 :-) jedna do prania 3m druga do odkurzania 2m . Ja kupowałem na Allegro bo bo było najtaniej i pełny zestaw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Godzinę temu, sl3py napisał: Zgadza sie . I zmieniasz rurę bo w zestawie masz 2 :-) jedna do prania 3m druga do odkurzania 2m . Ja kupowałem na Allegro bo bo było najtaniej i pełny zestaw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki za odpowiedz zostaje sie zebrac i zamowic i cieszyc sie fajnym usmiechnietym odkurzaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 18 godzin temu, Kristo23 napisał: Po co kupować odpieniacz wystarczy ocet Stosowałem, taki sobie jest. Do tego śmierdzi. Ponadto ocet za darmo nie jest, a odpieniacza wlewa się naprawdę mało, więc nie wychodzi za drogo. Wlej do zapienionego zbiornika ocet i odpieniacz- poczujesz różnicę. Cenowo pewnie wyjdzie tyle samo, ale co kto lubi. Patent z octem warto znać, bo jak najdzie kryzys to może się przydać, aczkolwiek mi ostatnio nie dał za wiele. 8 godzin temu, sl3py napisał: A powiedzcie mi w czym przeszkadza jak sie tam będzie pienilo w zbiorniku na brudna wode ? Przecież to sie i tak wylewa Piana dostaje się do turbiny i ją niszczy, a że zabiera więcej miejsca od wody to łatwo przeoczyć zapienienie się zbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki za wyjaśnienie . W takim razie pora na zamówienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Swoją drogą dżordż posiada jakieś systemy zapobiegające zassaniu wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Z tego co czytalem to jak przekroczy jakis tam stan brudnej wody to sie wyłącza. Ale tak jak pisali to pilnowac trzeba tej piany zeby nie zaciagal bo dostaje w kosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxtr71 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Czyli mówiąc wprost - nikt, włącznie z tymi, co kupili i samym sprzedawcą, nie może za wiele powiedzieć o produktach Profi? W szczególności interesuje mnie 50.1 (z c albo i bez c). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dnia 19.08.2017 o 11:44, rafkan napisał: Są już dostępne, czy podejdą pod dotychczasowe złącze? Są dostępne, pasują pod zestaw chromoniklowy. Zamiast octu, może być także mleczko silikonowe, wszystkie odpieniacze na nim bazują. Wlewać do zbiornika na brudną wodę, dosłownie kapkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxtr71 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Poorboy - Kiedy pojawi się ten test odkurzaczy piorących? To na pewno wielu ludziom rozjaśniłoby w głowach. Z innej beczki - George ma teraz zdaje się 1060W a nie 1200W, czy na stronach i aukcjach będzie zmiana danych technicznych? To jest niestety wprowadzanie klientów w błąd i otwiera furtkę na zwrot towaru w związku z niezgodnością towaru z umową (również po terminie ustawowych 14 dni w przypadku zakupu przez internet). W tym wypadku jako sprzedawca wbijasz sobie gola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dnia 23.08.2017 o 10:42, dxtr71 napisał: Poorboy - Kiedy pojawi się ten test odkurzaczy piorących? To na pewno wielu ludziom rozjaśniłoby w głowach. Jak chcesz kogoś wywołać to napisz "@" a dopiero później nick, np. @poorboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkan Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 21.08.2017 o 22:01, poorboy napisał: Są dostępne, pasują pod zestaw chromoniklowy. Będziesz miał/masz takie końcówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 3 godziny temu, rafkan napisał: Będziesz miał/masz takie końcówki? Tak, mamy już na bieżąco do Profi 50C i Profi 50.1C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkan Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dnia 4.09.2017 o 14:47, poorboy napisał: Tak, mamy już na bieżąco do Profi 50C i Profi 50.1C W takim razie zamawiam końcówkę do Profi 50.1C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi