Fancivi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To oproznianie/uzupelnianie wcale nie jest takie uciazliwe ja sobie wlewam max zbiornik pozniej 4l w zapasie. Wylewam, wlewam i gotowe. 3x wymieniac mi sie nie zdarzylo jeszcze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To oproznianie/uzupelnianie wcale nie jest takie uciazliwe ja sobie wlewam max zbiornik pozniej 4l w zapasie. Wylewam, wlewam i gotowe. 3x wymieniac mi sie nie zdarzylo jeszcze ;D Jak sie robi na spokojnie u siebie to oczywiście można zmieniać ale czasem człowiek działa u kogoś i liczy się czas... ja sie za dużo naczytałem i zawsze na bieżąco wlewam wodę do ekstraktora żeby była ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Na dniach będę się decydował na zakup odkurzacza piorącego, raczej będzie to Karcher, tylko pytanie, który? Puzzi 100 Puzzi 200 czy Puzzi 8/1.Planowo odkurzacz ma być używany głównie do samochodu, ewentualnie jakies dywany, kanapy, fotele, co doradzicie Koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Na dniach będę się decydował na zakup odkurzacza piorącego, raczej będzie to Karcher, tylko pytanie, który? Puzzi 100 Puzzi 200 czy Puzzi 8/1.Planowo odkurzacz ma być używany głównie do samochodu, ewentualnie jakies dywany, kanapy, fotele, co doradzicie Koledzy? Wszystko zależy od tego ile tej roboty będziesz miał, do dywanów jedynie puzzi 200 + głowica pw10 i można coś tam działać, ja tam z 100 nie podchodze do prania dywanów, jedynie małe chodniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Panowie... warto dopłacać do Numatic CT-470? Byłem już strasznie napalony na GVE-370, ale może jednak dołożyć do większej wersji. Różnią się one czymś jeszcze oprócz wielkości i opcji "wózeczek" w CT-470. Dodam, że Siostra z GB mi to wyśle, więc różnica w cenie wyniesie jakieś 350zł. Wstępnie na użytek własny, ale...... różnie to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 patol, napewno ułatwienie spore to jest, jak te 350zł to dla ciebie nie majątek to dokładaj sam gdybym teraz kupował to na pewno właśnie ct-470 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 No i zdecydowałem się, zakupiłem Puzzi 100 + 10kg rm760 a na poodkurzanie dokupiłem Karchera WD3.200, jutro pewnie będę testował sprzęty, więc pewnie zdam relacje, bo juz "tatowa" Astra czeka na mnie niestety moje Volvo będzie musiało uzbroić się w cierpliwość POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuza Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A czy miał ktoś styczność z takim sprzętem: http://www.janitorialdirect.co.uk/product/?pid=2985 Niby mała moc ale za to duża siła ssaca. Nadaje sie do prania tapicerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_873 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam Sam zastanawiam się nad kupnem George, jest ktoś chetny jeszcze oprocz mnie by sciagnac bestie z UK bo z calym szacunkiem dla ziomkow sprzedajacych/posredniczacych w sprzedazy Numatica ich kupno w PL jest malo oplacalne. Chetnych do kupna zapraszam na PM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam Mam odkurzacz ekstrakcyjny Numatic George GVE370 do prania tapicerki. Jaki preparat będzie lepszy Gran Cito czy Gran Ston do przepłukania układu ? Woda w odkurzaczu i ekstraktorze ma temp maks 40 stopni. Pozdrawiam Witam Panie Marku, nie należy stosować żadnej chemii. W ekstraktorach należy stosować do płukania gorącą wodę. Wlać wodę o temperaturze około 60 C i przepłukać. Najlepiej po każdorazowym użyciu. pozdrawiam może ktoś podpowiedzieć coś w tym temacie ? czy wszyscy pierzecie w wodzie destylowanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 maya, ja piorę i płuczę letnią wodą z kranu i jeszcze nic złego się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 maya, po każdym praniu płuczę pompkę z wężami letnią wodą a odkurzacz i filtr dokładnie myję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 filtr Chodzi o tą siateczkę co się naciąga ? To wiadomo standard, myślałem że raz na pół roku trzeba odkamieniaczem przepłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja mam puzzi 100, używam go w dwóch domach do prania chodników , dywanów, ostatnio nawet samochód w środku sobie pięknie wyprałem;) i jestem zadowolony. Do domu taki sprzęt spokojnie wystarczy. A różnica w cenie ogromna puzzi 100 a puzzi 200+Głowica. Na dniach będę się decydował na zakup odkurzacza piorącego, raczej będzie to Karcher, tylko pytanie, który? Puzzi 100 Puzzi 200 czy Puzzi 8/1.Planowo odkurzacz ma być używany głównie do samochodu, ewentualnie jakies dywany, kanapy, fotele, co doradzicie Koledzy? Wszystko zależy od tego ile tej roboty będziesz miał, do dywanów jedynie puzzi 200 + głowica pw10 i można coś tam działać, ja tam z 100 nie podchodze do prania dywanów, jedynie małe chodniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Używał ktoś może odkurzacza Turbo Power Cleaner Welmax Przeglądając ceny tego odkurzacza wydają się wysokie, ale na zdrowy rozsądek wygląda na niezbyt profesjonalny odkurzacz względem innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 6500 zł za: "Co nas wyróżnia? Filtr HEPA System czterostopniowej filtracji Nowoczesne wzornictwo Wielofunkcyjność Prostota obsługi Wysoka jakość materiałów" to chyba duże przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie no nie mówię aż o takiej cenie Można go dostać nawet i za 700zł nówkę, ale z tego co się dowiedziałem jest to praktycznie to samo co MPM-02. Ludzie którzy kupili odkurzacz za 6500zł dali się po prostu nabrać na "spotkaniach dla emerytów" zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Zapraszam do zapoznania się z naszą akcją promocyjną na odkurzacze piorące: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 141#298141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabius Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Panowie miał ktoś może w rękach taki sprzęt ? zastanawia mnie jaką to ma skuteczność prania http://allegro.pl/odkurzacz-pioracy-thomas-na-myjnie-gw-i2741317464.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_873 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja kupilem georga z uk za 1100zl z pelnym zestawem szczotek, przy pomocy uzytkownika zefir za co bardzo mu dziekuje. Wtyczke aby trzeba bylo zmienic za 3zl ale to zaden klopot. Niech ten post bedzie dla was wyznacznikiem czy warto kupowac u polskich sprzedawcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Szkoda tylko, że masz gwarancję w UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Szkoda tylko, że masz gwarancję w UK Wszystkie urządzenia kupione na terenie Unii Europejskiej, a UK jest w Unii to gwarancja jest ważna na terenie całej Unii to i w Polsce też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 siwy49, Czyli kto usunie w Polsce usterke jesli takowa wystąpi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 siwy49, Czyli kto usunie w Polsce usterke jesli takowa wystąpi ? Jeżeli jest przedstawiciel firmy (dystrybutor) to zapewne zapewnia i serwis - to on. Z tego co się orientuję - kilka sklepów oferuje sprzedaż Georga nawet na forum jest dystrybutor, który oferuje zakupy grupowe to i na pewno prowadzi serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam, w kwestii gwarancji, na towar Numatica zakupiony w UK: http://numatic.co.uk/warranty_policy.aspx Towar musi być zwrócony do dealer-a, w tym wypadku do punktu zakupu w Anglii, nie będzie bezpłatnie serwisowany w Polsce. Każde urządzenie Numatica ma indywidalny numer seryjny na tabliczce znamionowej, po nim serwis ustala datę produkcji, miejsce zakupu, specyfikację oraz rynek na jaki jest przeznaczony i konfigurację wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi