uuki89 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Witam, ostatnio wydaje mi się że widziałem wkrętarke akumulatorową dynamometryczną, jest taki bajer na rynku? A co do cen takich narzędzi to one naprawde są takie drogie czy coś źle szukam? W googlach pierwsze pare stron zwykłe klucze dynamometryczne to ceny w granicach 2tys pln. Chciałbym sobie sprawić taki kluczyk ale raczej nie za taką kase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubz Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Klucz dynamometryczny do prywatnego użytku to raczej 100-200 pln a nie 2k Raczej niczego nie będziesz dokręcał z momentem 800Nm. Szukaj np Yato albo Proxxona. Mam klucze obu firm (nie dynamometryczne), super się spisują od paru lat, zero nieprzyjemnych niespodzianek, wytrzymałe i solidnie wykonane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuki89 Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 No właśnie też mi się tak wydaje że cena powinna być taka jak piszesz. No ale takie kosmiczne ceny mi google wyszukało niestety. Wpisałem tak poglądowo tylko nie kierując sie niczym dosłownie ale nadal mnie ciekawi taka wkrętareczka na aku Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 wkrętarka na aku do kół to niestety koszt ponad tysiąc zł. Mogę spytać się o dokładną cenę, bo wulkanizacje mam za rogiem. Ostatnio rzuciła mi się tam w oczy i usłyszałem, że tania nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuki89 Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 No właśnie ceny się obawiam. Będę się rozglądał, może się coś wyrwie ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabul Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 To Ty chcesz elektryczny klucz dynamometryczny czy zakrętarkę udarową do kół? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuki89 Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 Napewno chcę klucz dynamometryczny.a pytam o taki na aku bo ostatnio widziałem w tv takie coś. Nie chodzi mi o udarówkę do odkręcania kół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts