Ronin78 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Auto kupiłem stosunkowo niedawno, było polerowane, fakt poprawiałem finish, ogólnie, jak powiedzmy stoi to nie widać absolutnie nic, dlatego tak późno zauważyłem jeden mankament. Jedna z lamp jest albo "przepolerowana/przypalona", albo niedopolerowana. Dlatego sam nie wiem co z tym zrobić. Oba zdjęcia poniżej dokładnie przedstawiają problem, przy włączonym xenonie efekt jest taki jakby była zaparowana, przy wyłączonym, pod lampa błyskową też lekko to widać, natomiast normalnie, na wyłączonych światłach - w świetle dnia nie widać absolutnie nic niepokojącego (nówka sztuka). Czy da się z tym coś robić, czy tylko pogorszę efekt próbując to dodatkowo spolerować? Pacjent ACCORD VII
sadam55 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Jesli to jest z zewnatrz to papierowanie, spolerowac, zabezpieczyc i bedzie luxus. Gorzej, jesli to jest brud od srodka. Nie bój sie, i operuj na lampie. Sprobuj poki co samego polerowaniaWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1
marco80 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Na pierwszej focie wyglada jak spękana struktura, wiec lipa 2
Zdroja0 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Na pierwszej fotce jak dla mnie wygląda jak wypiaskowane od kamieni piasku, autostrad. Papier od 320. 1
Gozdziu23 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 też uwązam że to wypiaskowanie, wskakuj do tematu polerowanie lamp po ogladaj i sie zabieraj gorzej jezeli nie czujesz tego przy dotykaniu lampy i jest to brud w lampie/pył/przepalony plastik 1
Dawid_Bojarski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Jeśli jest od środka to możliwe że magiczny woreczek do wyciągania wilgoci stosowany przez honde sobie pękł i proszek się sypie... Wtedy bez rozejenia nie ma szansy tego ogarnąć Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1
Ronin78 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Muszę podotykać, wydaje mi się że jest to wyczuwalna chropowatość. Co oznaczałoby spękanie struktury? Coś jak przypalony lakier polerowaniem? Do uratowania czy lepiej nie ryzykować papierem? 1
nervus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jak dla nie wyglada to na spękany plastik . Chyba ze dasz jakie lepsze foty ...
Rekomendowane odpowiedzi