robcok Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 obojetnie mowcie kiedy moze wkoncu cos sie urodzi... moznaby ustalic jakis dzien i godzine i co tydzien albo co 2 tyg sie spotykac na pierdoly...
linden Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Teraz już bardzo wcześnie robi się ciemno, także raczej weekend bym wolał.
linden Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Ja akurat w ten weekend jetem poza miastem także nie dam rady
hubikas Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 To co sobota ok godz 12? Jak wracałem od Ciebie w czwartek to samochód mi się zepsuł i aktualnie nie mam się czym ruszac także w ta sobotę to odpadam. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
michulek Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Ja w ten weekend poza Poznaniem także tez odpadam , następny ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
robcok Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 To przekładamy i wychodzi ze jesteśmy umówieni w next weekend
dominiczek9518 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Miejsce spotkania znane? Gadamy z Michałem z WZ?
rafgix1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 to jak spotykamy się w washing zone w sobote koło południa:)?
robcok Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 to jak robimy spota? jakby co to jestem dzis na Piatkowie cały dzień wiec dajcie znać to podjade
dominiczek9518 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Byłem od około 14.30 do 17 i nie spotkałem Was
robcok Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 trzeba bylo dac znac, nikt nie odpisal wiec uznalem ze nikogo nie bedzie..
dominiczek9518 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Pojechałem w ciemno bo nawet nie byłem pewien czy będę myć ale wypiłem kawkę i wjechałem na kąpiel Wszyscy mieli mieć niby czas w ten weekend a wyszło jak zawsze
robcok Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Mega kiepska organizacja...Jakbyś chciał to ja często jestem.na piatkowie zawsze można podjechać pogadać. .pisz na pw jak co
ManiekRS Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Miałbym pytanie trochę z innej beczki, ale ściśle związane z Poznaniem Na uczelni w ramach koła naukowego współpracujemy przy tworzeniu auta do KJS, dla tego auta mamy wykonać analizę związaną z dynamiką ruchu samochodu, między innymi przyśpieszenie, zachowanie w slalomie itp. I tutaj pojawia się pytanie- czy ktoś może kojarzy gdzie w okolicy Poznania można przeprowadzić takie próby? Wiadomo że można wykonać to na Torze Poznań, ale niestety koszty wstępu na tor są zbyt duże Z góry dziękuję za odpowiedź
dominiczek9518 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Inne co mi się kojarzy to Lotnisko Bednary czyli Sobiesław Zasada Centrum, ale ceny pewnie najlepiej ustalić kontaktując się z nimi.
Colabo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Mozna zawsze pojechac na Kąkolewo pod poznanaiem. Z wjazdem roznie bardziej z platnoscia. Jak wlasciciel przyjedzie to placisz jak nie to masz free.
klapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 i bednary i kąkolewo faje kiedyś bywałem na różnych zlotach i spotach można pośmigać i poszaleć :-) (oczywiście w granicach rozsądku a nie orać pole spoilerami
mackoo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wiecie może czt GoodStuff Washing Zone zostało zamknięte ne dobre?
piszczek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witajcie Panowie. Podpowiecie mi kto w Poznaniu zajmuje się profesjonalną regeneracją tapicerki skórzanej? I robi to dobrze i terminowo.
zwirek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zapraszam do mnie co tam masz do zrobienia?pisz pw
Rekomendowane odpowiedzi