cptolgierd Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W niedzielę będziemy na torze Poznań z GTR'em, R8, Lambo LP560-4, Ferrari 430 i prawodpodobnie Lambo Lp540-4. Będę i Ja. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefa-AK Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 cptolgierd, widoki jak co tydzień na Track Day a w niedzielę będzie duuuużo ludzi ze względu na zakończenie sezonu PKN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 eeeeeTam w niedzielę to my będziemy kolejnego skrzydlatego potwora pieścić! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To prawda, my też bywamy dość często na Poznaniu ale ktoś kto nie był jeszcze to wie co może się spodziewać... i my się spodziewamy tego że będzie sporo zainteresowanych. Z nami jest tak że jesteśmy pierwsi na torze - około 4:00 i wyjeżdzamy ostatni - raz wyjechaliśmy o 1:00 bo pakowaliśmy 5 godzin lorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 W niedzielę będziemy na torze Poznań z GTR'em, R8, Lambo LP560-4, Ferrari 430 i prawodpodobnie Lambo Lp540-4. Będę i Ja. Zapraszam To Ferrari to chyba wyprzedzałem w piątek na S11 swoim Jazzem... jak jechało na lawecie (...) a jak chcecie pracować to zapraszam do mnie. Trzeba tylko znaleźć pacjenta i chętnych do roboty. Chciałbym Was poznać. Chętnie przyjadę, a pacjentem może być moja Honda Wyglinkowana i po cleanerze tydzień temu. Korekta nigdy nie była robiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Arekkaz napisał/a: (...) a jak chcecie pracować to zapraszam do mnie. Trzeba tylko znaleźć pacjenta i chętnych do roboty. Chciałbym Was poznać. Chętnie przyjadę, a pacjentem może być moja Honda Wyglinkowana i po cleanerze tydzień temu. Korekta nigdy nie była robiona. Z miłą chęcią przyjadę, pomogę, popatrzę ;-) , jak termin "spasuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 To Ferrari to chyba wyprzedzałem w piątek na S11 swoim Jazzem... jak jechało na lawecie Jechało do Poznania - inny wynajem. Z ciekawostek, 3 auta zostały zdjęte z toru za zbyt głośny wydech. Radical, Porsche i nasze R8. Koniec sezonu więc będziemy musieli coś zrobić z wydechem... osobiście mi się podoba, ale 130 dB dla władz Poznańskiego toru to troszkę za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Cytat ze strony Tor Poznań Track Day "Automobilklub Wielkopolski został zobligowany przez Wielkopolskiego Wojewódzkiego Inspektora Ochrony Środowiska, do ograniczenia, w trybie natychmiastowym, poziomu hałasu emitowanego do środowiska przez Tor "Poznań". W związku z tym nakazem, aby działalność Toru "Poznań" mogła być kontynuowana, konieczne jest rygorystyczne przestrzeganie norm głośności na wszystkich imprezach organizowanych na tym obiekcie. Jak wszyscy dotychczasowi uczestnicy wiedzą, na TPTD zawsze sumiennie przestrzegane były normy dopuszczalnej głośności, więc również na tej edycji do treningów na Torze zostaną dopuszczone jedyne samochody, które generują w warunkach pomiarowych (aktualnie! 2/3 maksymalnych obrotów nie mniej niż 3800 obrotów silnika, 1/2 m od wylotu wydechu lub pomiar dynamiczny samochodu poruszającego się) hałas NIE większy niż 96 db!!! - Pomiar sonometrem będzie dokonywany przed rozpoczęciem jazd lub w ich trakcie (pomiar dynamiczny). Samochody niespełniające powyższego wymogu nie zostaną dopuszczone do jazd." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafgix Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ja również chętnie bym się spotkał i poznał w końcu ludzi równie zakręconych co ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Hejo.W tk maxx poznan malta pojawilo sie pare produktow Sonaxa....miedzy innymi Sonax sx multistar, sonax do czyszczenia szyb taki zielony....pojemnosci po 750 ml w cenie 16.99......oraz jeszcze koncentrat plynu do spryskiwaczy....3 pojemniczki sonax summer o 3 roznych zapachach i z kazdego mozna rozrobic po 2.5 litra plynu tez po 16.99.....moze ktos bedzie chcial zakupic...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Prawdopodobnie 22 listopada odbędzie się spot w SNB Łódź. Czy ktoś z Wlkp wyraża chęć pojechania na tą imprezę? Dajcie znać jakby co. Ja prawdopodobnie jak zwykle się wybieram. Będzie dobre leczo p.s. Mile widziane są uprawnienia na wysokie napięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Kto może polecić mi w Poznaniu dobrego lakiernika ? Poszukuję kogoś kto dobrze pomaluje całą budę kompleksowo + przygotowanie auta/poskładanie po. Rzecz jasna zależy mi na kimś po kim nie trzeba będzie poprawiać. Z góry dzięki za wszelkie namiary i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Listopada 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 zależy mi na kimś po kim nie trzeba będzie poprawiać no to się teraz rozmarzyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 zależy mi na kimś po kim nie trzeba będzie poprawiać no to się teraz rozmarzyłeś W miarę na ile to możliwe. Nie jestem detailerem, nie widzę potrzeby korekty aut odbieranych z salonu, nie będę biegał z lampami do inspekcji, ale (hologramy widzę i )chciałbym żeby było zrobione dobrze Ps. Oczywiście w powyższym nikomu nic nie zarzucam, nie krytykuję itd żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Listopada 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Postaram się o namiary do lakiernika w Smochowicach. Widziałem jego prace i jest ok. Jak będę coś wiedział prześlę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Postaram się o namiary do lakiernika w Smochowicach. Widziałem jego prace i jest ok. Jak będę coś wiedział prześlę na PW.Będę zobowiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie, szwagier szuka kogoś kto nałoży mu jakąś wytrzymałą powłokę na auto. Pacjent to roczne, srebrne Audi A4 B8, lakier z tego co pamiętam w dobrym stanie. Jakby ktoś był chętny to proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ooo to i ja sie dolacze, chcialbym poznac +- koszt przygotowania lakieru na polrocznym aucie (Kia Cee'd) i polozenia jakiejs przyzwoitej powloki na lakier. Moze byc na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czy znacie kogoś z Poznania kto oklei dach folią za rozsądne pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Arekkaz, nie wiem jak cenowo ale jest to kumpla firma i z tego co wiem robią fajna robotę.Możesz sobie sprawdzić http://www.famarts.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Arekkaz, nie wiem jak cenowo ale jest to kumpla firma i z tego co wiem robią fajna robotę.Możesz sobie sprawdzić http://www.famarts.pl/index.html równiez mój kumpel z czasów LO, robi mega robotę także polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario83 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja osobiście polecam fachowców z tej firmy. https://www.facebook.com/pages/Greenfox ... e_internal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czy znacie kogoś z Poznania kto oklei dach folią za rozsądne pieniądze? Czyli ile chcesz zapłacić i jaką folią? Jaki samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Vespa, ja bym chciał u siebie w golfie 6 obkleic dach na czarny mat. Podaj na PW jakiś koszt mniej więcej. Nztt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafgix1 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Panowie był ktoś z was w firmie Ziebart na Katowickiej? Macie jakąś wyrobioną opinie? Pytał mi się szwagier, bo kupił nowe auto dostał kupon i chce tam pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi