zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Może w tym tygodniu jakiś spocik ? Czwartek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Tak,godzina i miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Może, Plaza - 19:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A może środa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Bartek może gdzieś koło Ciebie. U mnie środa odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Koło mnie nic ciekawego nie ma chyba, że factory jak ktoś kiedyś zaproponował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To już lepiej pasuje. Jestem za ... Może kebab w Roti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Czwartek mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Może dam radę w czwartek ale może godzinkę troszkę pociągniemy pod 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 jak czwartek w Factory to mi też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Czwartek w Factory około 19. Robimy jakieś auto czy umawiamy się na pierdoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Wole pierdoły + jedzonko w roti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Czwartek w Factory około 19.Robimy jakieś auto czy umawiamy się na pierdoły? może moje trzeba je pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ...no i gitara. Więc na 19 przed Roti. Tam się szybciej odnajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ...no i gitara. Więc na 19 przed Roti. Tam się szybciej odnajdziemy. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 OK nie udało mi się przekonać was na późniejszą godzinę więc jak się wyrobię to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 W najgorszym razie będziemy we dwóch. Kebaba opierdzielimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ja będę, ale kebabom mówię stanowczo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Jeść trzeba zima idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 będę jak Bóg pozwoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Pisać kto będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja będę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ja raczej też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 to i ja postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi