zajonc Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ja wolę w tygodniu, np. teraz w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Czwartek na uczelni do 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Myślta Pany, bo ja cały październik wolny, a 90km to nie daleko, żeby podskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W tygodniu to i ja tramwajem podskoczę chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ja mam drugą zmianę w pracy więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 To może niech każdy napisze kiedy ma czas się spotkać i wybierzemy coś wspólnego. Piątek, Sobota do 18, Niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 piątek, sobota, niedziela się dopasuję do większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Pon po 18, wt po 20, śr po 19, czw po 18 Weekend 27-28.10 cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Najbliższy weekend w sobotę po południu i w niedzielę cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Weekend dostępność 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Niech ktoś coś zaproponuje a ja się dostosuję wolę jednak w środku tygodnia spotkanie, chodź ten weekend mam wyjątkowo wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Bartek druga połowa następnego tygodnia myślę,że około godziny 18. W ten weekend będę "zalatany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ja w tygodniu niestety nie mogę. A co powiecie na parking CH PLAZA w niedzielę o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogas Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Chętnie spotkałbym się z bardziej doświadczonymi Może coś w rejonie Auchan, ale Komorniki? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 frogas, rejon spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Raz Komorniki, raz Plaza... O 18 może być różnie o tej porze dostać się na Auchan. Proponuje jakiś ciekawy parking, gdzie nie będzie padać na głowe. Browar płatny. Malta jest fajna. Nie wiem jak jest na Plazie? Makro na piątkowie jest kawałek pod dachem. Troche słabo znam P-ń. Niedziela o 18 w sumie niezły termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ładną pogodę mamy. Zatem panowie?! Kilka osób jest dzisiaj wolnych i pewnie oprócz grzebania przy aucie się nudzi. Jak ktoś nie może w weekend to co za problem zorganizować spot w tygodniu jeszcze raz Kto chętny dzisiaj na spotkanko po śniadanku i kościele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Do 15 mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 o 15 na obiad zapraszasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jasne, może być ''pekin'' ale nie płacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No to już lepiej. Skąd jesteśmy? Żeby nie jeździć po całym Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja świerczewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Rataje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi