Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A czemu Brovaria? :>

Bo lubię :lol: No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:)

• Odpowiedzi 925
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A czemu Brovaria? :>

Bo lubię :lol: No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:)

Mi tam pasuję,bo lubię piwo :D A później można iść gdzies na impreze jakby była ochota np.do czekolady,albo słodowni :|

Mat

Opublikowano

1. Kuflik

2. Pawbor85

3. All4auto

4. Zajonc

5. Camel

6. Muti

7. Arekkaz

8. Seba

9. ....

Opublikowano

1. Kuflik

2. Pawbor85

3. All4auto

4. Zajonc

5. Camel

6. Muti

7. Arekkaz

8. Seba

9. uki

10....

Opublikowano
Bo lubię No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:)

Pytałem z ciekawości ;) Nie byłem tam więc możemy iść. :)

Opublikowano
Sssesja :/ Nie dam rady, szkoda..

To trzeba ją zwalczyć wcześniej i dotrzeć na spota :idea:

Mat

Opublikowano

Tam jest teoretycznie 1 sala (górna) więc pewnie nie paląca, ale nie byłem tam od czasu wprowadzenia zmian... :o

Opublikowano

panowie, ja sie spoznie... Wypadly mi laborki do pozna wiec dotre kolo 20 dopiero. I jesli niczego nie wymysle to bede saczyl tylko kawe :wallbash:

Opublikowano

kuflik, również idę tylko na sok bo trochę za mocno dałem we wtorek... zaliczyłem matme i fizyke ;)

Jeszcze jedno. 19 przed Brovarią? Znak rozpoznawalny? :mrgreen:

Opublikowano

jakby co to ja pojadę autem z mosiny- mogę kogoś po drodze zgarnąć. Małą niewiadomą jest tylko godzina wyjazdu z domu. Trochę obowiązków się nakłada

Opublikowano

Hmmm...no to faktycznie lipa tym bardziej na ok 9 osób... może Warka?

[ Dodano: 20 Styczeń 2011, 14:03 ]

Room55, Sarp, Shark, Columbus?

Opublikowano

to może coś innego- kfc na mieszkaI- dużo miejsca, można usiąść i pogadać, ale piwa brak (przynajmniej ci którzy autami przyjadą nie będą czuć się pokrzywdzeni).

Spotykamy się tam co drugi wtorek (skoda Club) i jest ok.

Opublikowano

Mi tez pasuje, tylko czy do wszystkich info o zmianie trafi?

OT uki, jestes z SCP? 8-) juz w Orange w Przezmierowie nie przesiadujecie albo na BP na rondzie Obornickim? ;)

Opublikowano

zajonc, jak jedziesz z komorników to mogę cie zagarnąć 603642125

Seba, z orangu nas sugestywnie wyprosili- co drugi wtorek wszystkie stoliki były zarezerwowane.

Opublikowano

No nas tez, na poczatku jeszcze sie probowalismy bronic i chociaz po herbacie albo po deserze ale pozniej tez juz "nie bylo miejsc" i sie przenieslismy do Plazy na ostatnie pietro parkingu...