kuflik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 A czemu Brovaria? :> Bo lubię No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 A czemu Brovaria? :> Bo lubię No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:) Mi tam pasuję,bo lubię piwo A później można iść gdzies na impreze jakby była ochota np.do czekolady,albo słodowni Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc 5. Camel 6.Muti 7.Arekkaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc 5. Camel 6. Muti 7. Arekkaz 8. Seba 9. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc 5. Camel 6. Muti 7. Arekkaz 8. Seba 9. uki 10.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bo lubię No jak ktoś ma inny pomysł na lokal ze smacznymi trunkami oraz niskim poziomem hałasu to słucham:) Pytałem z ciekawości Nie byłem tam więc możemy iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Niestety pracuje do 22.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sssesja Nie dam rady, szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sssesja Nie dam rady, szkoda.. To trzeba ją zwalczyć wcześniej i dotrzeć na spota Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Niestety nie da rady wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Brovaria to klub palący czy niepalący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Tam jest teoretycznie 1 sala (górna) więc pewnie nie paląca, ale nie byłem tam od czasu wprowadzenia zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 panowie, ja sie spoznie... Wypadly mi laborki do pozna wiec dotre kolo 20 dopiero. I jesli niczego nie wymysle to bede saczyl tylko kawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 kuflik, również idę tylko na sok bo trochę za mocno dałem we wtorek... zaliczyłem matme i fizyke Jeszcze jedno. 19 przed Brovarią? Znak rozpoznawalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 jakby co to ja pojadę autem z mosiny- mogę kogoś po drodze zgarnąć. Małą niewiadomą jest tylko godzina wyjazdu z domu. Trochę obowiązków się nakłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Znak rozpoznawalny? Fibra w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Znak rozpoznawalny? Fartuszek Bad news, dzis cała brovaria zarezerwowana jest na wyłączność;/ Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hmmm...no to faktycznie lipa tym bardziej na ok 9 osób... może Warka? [ Dodano: 20 Styczeń 2011, 14:03 ] Room55, Sarp, Shark, Columbus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 to może coś innego- kfc na mieszkaI- dużo miejsca, można usiąść i pogadać, ale piwa brak (przynajmniej ci którzy autami przyjadą nie będą czuć się pokrzywdzeni). Spotykamy się tam co drugi wtorek (skoda Club) i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 kfc na mieszkaI Mi pasuje;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mi tez pasuje, tylko czy do wszystkich info o zmianie trafi? OT uki, jestes z SCP? juz w Orange w Przezmierowie nie przesiadujecie albo na BP na rondzie Obornickim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 No to w takim razie muszę autem przyjechać jak piwa nie ma a już kierowce miałem załatwionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zajonc, jak jedziesz z komorników to mogę cie zagarnąć 603642125 Seba, z orangu nas sugestywnie wyprosili- co drugi wtorek wszystkie stoliki były zarezerwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 No nas tez, na poczatku jeszcze sie probowalismy bronic i chociaz po herbacie albo po deserze ale pozniej tez juz "nie bylo miejsc" i sie przenieslismy do Plazy na ostatnie pietro parkingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Poradzę sobie dziewczynę na zakupy wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi