karfol5 Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Cześć wszystkim Mam pewien problem z hyundaiem ix35 czarny lakier 2011r. Robiłem dwa stepy Pierwszy biały pad rrc+menzerna 2500 Drugi finisz czerwony pad rrc i nat+ menzerna 3000. Wszystkie zarysowania zniknęły lecz w żaden sposób nie mogę usunąć hologramow. Proszę o pomoc.
Birkhof Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Jaka maszyna?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DZIADZIA Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 pad waflowy od RP + antihologram kocha i będzie miodnie
karfol5 Posted September 28, 2018 Author Report Posted September 28, 2018 Przy jakich obrotach robić finisz, ile przejazdów i jaki docisk ? Czy szybkość przejazdów też robi różnicę?
Lesio24 Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Mniej pasty niż na cięciu, obroty 3-4wystarcza, mały docisk, i delikatnie szybsze przejazdu i powinno być ok przy zestawie jaki podał rygryss.
DZIADZIA Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Godzinę temu, karfol5 napisał: Przy jakich obrotach robić finisz, ile przejazdów i jaki docisk ? to już zależy jaki lakier, ostatnio na zestawie który ci podałem (jechane na rotacji), obroty 900rmp były optymalne, staraj się również żeby pad miał cały czas stosowną ilość pasty i nie wypracowuj jej do końca.
Recommended Posts