Strus Opublikowano Piątek o 14:27 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:27 5 godzin temu, Strus napisał(a): @Domelto teraz masz szansę polubić 700ml Bo to co widzisz na zdjęciu to są siedemsetki Sorki, pomyłka - 750ml
sztefan24 Opublikowano Piątek o 15:25 Zgłoś Opublikowano Piątek o 15:25 @menior uwierz mi, ja na to wpadłem przypadkiem, nie szukałem tego. Wystawiona dziś przez CarLab opinia o konkurencji. 3
Arni Opublikowano Sobota o 21:08 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:08 Jak była wyprzedaż przed rebrandingiem, to można było się obkupić po taniości ich produktami i jestem zadowolony ale te nowe opakowania wychodzą drozej a do tego wszystkie czarne i łatwiej o pomyłkę na półce, te stare były OK, zawsze byłem zwolennikiem przezroczystych. Ciekawe jak sie zmienią produkty, bo obawiałem sie że kupiłem produkty, które nie będą produkowane. Spoko ich rinselessy, poliseal, cerisil lsp itp. W samej marce moim zdaniem lekko kuleje nazwa, jak wpiszesz ją na YT czy google to wyskakują firmy i tematy nie związane z marką, jest trochę zbyt ogólna, mało materiałów o niej, tylko dwa kanały o niej wspominały w ramach prawdopodobnie płatnej współpracy.
sztefan24 Opublikowano Niedziela o 00:25 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 00:25 @Arni pamiętam jak startowali i na allegro wpisywałeś carlab to najpierw wywalało damskie komplety bielizny carla na w pierwszej kolejności 1
gprzesniak Opublikowano Niedziela o 08:44 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:44 W dniu 20.03.2026 o 10:40, mtbfreak napisał(a): Raz coś zamówiłem z Carlab i po nawiązaniu kontaktu stwierdziłem że markę na przyszłość omijam:) Nieważne jaka cena, atrakcyjne logo ale podejście do klienta ma największe znaczenie. No to mamy inne doświadczenia. Dzwoniłem do nich 2 czy 3 razy i chyba gadałem z Panem Roberten. Miły i pomocny w każdej sytuacji. 1
Strus Opublikowano Niedziela o 08:47 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:47 11 godzin temu, Arni napisał(a): kuleje nazwa, jak wpiszesz ją na YT czy google to wyskakują firmy i tematy nie związane z marką Ty chyba jakiegoś innego googla używasz 1
Arni Opublikowano Niedziela o 19:01 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:01 10 godzin temu, Strus napisał(a): Ty chyba jakiegoś innego googla używasz No ostatnio troszkę lepiej, ostatnio jak sprawdzałem to pierwsze mejsce w googlu to była niedziałająca strona a druga była ta Carlab Customs ;). a trzecia była D jak Detailing z promocją -50proc. Jak szukałem na YT to nagrywają o nich tylko Auto Jak Ta Lala i Mr Cleaner, kiedyś kilka rzeczy Dziadzia ale produkty które już się zmieniły. Wiele produktów nie ma testów wcale, na razie jest skromnie, wiele ich produktów kupowałem w ciemno.
mtbfreak Opublikowano Poniedziałek o 14:28 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:28 On 3/22/2026 at 9:44 AM, gprzesniak said: No to mamy inne doświadczenia. Dzwoniłem do nich 2 czy 3 razy i chyba gadałem z Panem Roberten. Miły i pomocny w każdej sytuacji. Ok, ale co to zmienia? Ja nie podaję imion bo osoba z którą miałem kontakt się nie przedstawiła. Styl rozmowy jak z targowiska lat 90. Na szczęście jest spory wybór innych producentów. 1
gprzesniak Opublikowano Poniedziałek o 15:48 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 15:48 @mtbfreak Dla mnie nic nie zmienia. Napisałem jak było. Tyle i tylko tyle. Jest cała masa produktów na rynku. Z Carlab mam 3, korzystałem z jednego, dwa kolejne czekają na testy. Każdy ma swoje preferencje i może wybrać co chce do swojego arsenału. 1
Rekomendowane odpowiedzi