PiterG Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Witam,Czy orientuje się ktoś gdzie w województwie łódzkim można dobrze ogarnąć turbinę ? Kolega ma problem bo zaczęła przepuszczać olej. Chciałby coś w łódzkim bo lubi sam jechać coś załatwiać, wtedy widzi co i jak ale nie rezygnuje z możliwość wysyłki jeśli ma być zrobione dobrze. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Szcz3p4n Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Op turbo Zgierz konstantynowska 22Kolega tam robił turbo, nie narzekał. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Strus Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 https://www.facebook.com/turbo.lodz/?fref=ts Na Zgierskiej 250 jest też Moto Centrum ale ich nie polecam. Regenerowałem u nich i po 14 miesiącach zaczęła puszczać olej. Od 3 lat mi puszcza ale jeździ Muszę się za nią na wiosnę wziąć choć nie wiem czy autko jeszcze będzie u mnie.
Gozdziu23 Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 A juz myslalem ze robimy jakis lodzki spot
PiterG Posted September 25, 2018 Author Report Posted September 25, 2018 Dzięki za informacje. Kolega jednak będzie wysyłał gdzieś turbine. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Strus Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Wysyłania nie polecam. W razie problemów po montażu wszyscy umyją ręce. Ci co zregenerowali powiedzą że błąd mechaników przy zakładaniu a mechanicy powiedzą że źle zregenerowana była. Turbo powinno się robić tam gdzie na miejscu wyjmują, robią i wsadzają z powrotem
PiterG Posted September 25, 2018 Author Report Posted September 25, 2018 Mówiłem już o tym koledze. On ma tego świadomość. Niestety później w razie "w" jest spychoterapia. Nie moje auto więc nie będę się wtracal. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Strus Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 No i właśnie.... Miałem robić w byłym TC Performance ale niestety chłopaki zmienili podejście i już nie wyciągają sami. Zna ktoś dobre, sprawdzone miejsce w którym wszystko zrobią od A do Z, z gwarancją i nie za miliony ?
krzychu_g Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Ja od siebie polece AS MOT na Klilńskiego 210, Pan od dawna zajmuje się turbinami :) u mnie, zregenerowali szybko i tanio :)
Strus Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Ja, cholera, w mocnym dołku finansowym jestem i rozważam też używkę. Mam opcję na 2 sztuki. Obie około roku po regeneracji. Suche, łopatki całe. i 250-350zł co ma znaczenie w porównaniu do 1100 za regenerację
Recommended Posts