lukasz_byd Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Hej. W serii g jest coś takiego jak ambient air. Ja mam tylko serie f. W salonie BMW do mojego nosa dotarł zapach authentic suite. Oszalałem. Czy ktoś z Was wie, czy jest odpowiednik tego zapachu w innej formie niż wkłady ambient air? Cena zabójcza 130zl/szt Ale ze względu na "system" zapewne. Nawet jeśli fm ma taki zapach to kupię;-)
Gozdziu23 Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Nie ma, są tylko zapachy wkłady na kratke oraz te wkładane jak tonery do drukarki w schowku pasażera, te zapachy są jakoś tam opatentowaną nutą
Guest Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 @lukasz_byd a już myślałem że BMW nie zrobi nic lepszego ponad wkłady Sparkling Drops - gdzie testowałeś te nowe zapachy?
Gozdziu23 Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Godzinę temu, vangsta napisał: @lukasz_byd a już myślałem że BMW nie zrobi nic lepszego ponad wkłady Sparkling Drops - gdzie testowałeś te nowe zapachy? To jest to samo, co wkłady tylko wkładane w postaci rozpylacza na guzik w samochodzie, do prze testowania w kazdym salonie BMW
TfB Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Mam w g30. Zloty nr 2 dla mnie bajka... pytalem czy maja odpowiednik jakikolwiek ale ambient air ma zupelnie inne zapachy jak te wklady na kratke i bmw nie produkuje nic zblizonego zblizon3go dostepnego poza ambiemt air.. zapachg sa unikalne. O imnych firmach nie slyszalem ale zapach jest wow W kazdyn salonie lepiej doinwestowanym jest takie pudlo gdzie na przycisk parownik wypuszcza zapaszek dl przetestowania.
lukasz_byd Posted August 26, 2018 Author Report Posted August 26, 2018 No właśnie. Gdybym zdobył takie pudełko, przerobilbym je i jakoś małe coś bym zmontowal np pod fotel lub pod schowek do siebie z wybranym zapachem...
Gozdziu23 Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 2 godziny temu, lukasz_byd napisał: No właśnie. Gdybym zdobył takie pudełko, przerobilbym je i jakoś małe coś bym zmontowal np pod fotel lub pod schowek do siebie z wybranym zapachem... Przecież te zapachy normalnie można kupić na allegro, u dealera bmw, warsztatch specjalizujacych sie w bmw itd itp i nie sa specjalnie drogie, "różdzki" w nawiew około 100zł jeden zapach "toner" co zaciaga do pryskania około 130zł kupujesz pudełko i sobie kombinujesz jednak tych "tonerów" raczej nic nei zrobisz bez ich hermetycznego układu, tak jak w Mercedesie, wiec zostaje ci tylko rózdzka albo zmiana samochodu, albo dopakowanie takiego pakietu u dealera za symboliczną opłatą dwóch nerek
lukasz_byd Posted August 27, 2018 Author Report Posted August 27, 2018 7 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Przecież te zapachy normalnie można kupić na allegro, u dealera bmw, warsztatch specjalizujacych sie w bmw itd itp i nie sa specjalnie drogie, "różdzki" w nawiew około 100zł jeden zapach "toner" co zaciaga do pryskania około 130zł kupujesz pudełko i sobie kombinujesz jednak tych "tonerów" raczej nic nei zrobisz bez ich hermetycznego układu, tak jak w Mercedesie, wiec zostaje ci tylko rózdzka albo zmiana samochodu, albo dopakowanie takiego pakietu u dealera za symboliczną opłatą dwóch nerek No właśnie nie. Do mnie nie ma możliwość doposażenia tego systemu. Tonery czy różdżki - nie o to chodzi. Ten demo box ma system dozowania. Ja go przerabiam w sensie jego obudowę i robię elektronikę która będzie co godzinę przez 2 sekundy dawkować. Tak jak ambipury czy inne smrody do domu. 1
Recommended Posts