Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, 

Sprawa wygląda następująco, na drzwiach miałem zaschnięty asfalt. Na pewnym forum wyczytałem że najłatwiej będzie wyczyścić to cifem. Tak też zrobiłem, niestety prawdopodobnie przesadziłem z tarciem gdyż lakier w miejscach na ktorych cif był używany zmatowiał i powstały drobne ryski. Czy jest możliwość naprawy tego bez lakierowania? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam. 

Opublikowano
2 minuty temu, Fredi88 napisał:

Na jakim forum polecają takie specyfiki:wallbash:

Pewnie "Perfekcyjna Pani Domu"... Albo na forum właścicieli zakładów lakierniczych... 😂

Opublikowano

Na zdjęciach niestety tego ubytku nie widać. Jest to poprostu zmatowienie lakieru z delikatnymi ryskami widocznymi tylko pod słońce. Za głupotę i niewiedzę niestety będę musiał zapłacić w takim razie. 

Opublikowano

Da się bez problemu wyciąć samą polerką. Umów się najlepiej z kimś z Twojego miasta żeby zobaczył jak to wygląda, jeżeli nie jest to na dużej powierzchni, to nawet od ręki może się da spolerować.

• 2 miesiące temu...