Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Rabat realizujemy na oficjalnym sklepie internetowym marki ProElite 🏁 

🌐  https://sklep.proelite.pl/  🌐

Rabat 10% czasowy* - 93QLAF

Rabat 10% bezterminowy* - zapisz się do grupy rabatowej

Przy zakupie powyżej 99 zł wysyłka gratis

*rabaty nie dotyczą produktów z grupy akcesoria

• Dystrybutor
Posted

Widzimy 🙂 Dziękujemy ! Zapach jest kwestią indywidualną, ale wybrana przez Pana @Strus zapach Aruba cieszy dużą popularnością 🙂 Pozdrawiamy !

Posted

Niestety z zapachami jest trudno, szczególnie że nie można ich powąchać. Dobrze więc że macie małe pojemności na test.

• Okay 1
  • Dystrybutor
Posted

Słusznie Pan @Strus zauważył, ale małe opakowanie ma też ten plus, że można taki zapach mieć w bocznej kieszeni lub schowku i w każdej chwili odświeżyć wnętrze pojazdu  🙂

Posted

Dzięki za gratis. Zapachy całkiem całkiem ale trzeba w aucie sprawdzić. Deiron zabija zapachem 😁AF346AF8-B748-482B-A5CB-5EA146A77808.jpeg.39ebacc682a5545dfcc54eaba65de323.jpeg

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Posted

@Strus uwierz nam na słowo nasz RedNOX w porównaniu do większości deironizerów na rynku to perfum 🙂 Tak czy inaczej czekamy na Twoją opinie 👍

Posted

Z butelki „pachnie” gorzej niż Tuga i dużo gorzej niż Terminator od Soft99. Ale zobaczymy jak będzie przy aplikacji. 

Kiribati bardzo fajnie pachnie. Jak się chociaż dobę utrzyma to fajnie. Choć mam wątpliwości

• Dystrybutor
Posted

@Strus Nie mieliśmy styczności z każdym produktem konkurencyjnym 🙂 Opieramy swoją opinie na informacjach uzyskanych od ludzi pracujących w punktach Auto Detailing - owych oraz klientów detalicznych.  Co do wymienionych przez Ciebie produktów wierzymy na słowo 🙂 Ciekawi jesteśmy Twojej opinii na temat zapachów 🙂

• Moderator
Posted
W dniu 23.08.2018 o 09:38, ProElite napisał:

Rabat 10% bezterminowy - dołącz do newslettera (rabat dostaniesz na emial)

możecie sprawdzić czy rabat mam dopisany ? bo do newsletter'a jestem dołączony 🙂

Posted

Dzięki za rabat, zamówiłem kilka rzeczy, ciekawi mnie Nover Glass do szyb, jak tylko dojdzie to będę testować ale mam dobre doświadczenia z waszymi produktami 😋

Posted
4 godziny temu, Domel napisał:

możecie sprawdzić czy rabat mam dopisany ? bo do newsletter'a jestem dołączony 🙂

Poproszę o to samo no chyba się zapisałem a maila nie otrzymałem. Zweryfikujcie jak możecie 

• Lubię to 1
  • 1 month later...
  • Dystrybutor
Posted

W dniach 26-28 października na naszym sklepie internetowym 20% rabatu na poniższe produkty ‼️

👉 RedNOX - Środek do czyszczenia felg - krwawa felga - deironizer 
👉 NanoFactor - Aktywna piana do mycia samochodów
👉 General GT - Środek do czyszczenia wnętrza pojazdu

https://proelite.abstore.pl/ >>

• 1 month later...
  • Moderator
Posted
20 minut temu, ProElite napisał:

W naszym sklepie internetowym rabat 20%‼️ na wszystkie kosmetyki oraz chemię samochodową 👍 Darmowa dostawa już od 50 zł 👍😁
Promocja obowiązuje do 16.12.2018r. 😉

👉 https://proelite.abstore.pl/

Od kiedy promocja ? U mnie nie widać jeszcze :)